RanaaT Balkuzu01 yapmamalısın hemen çubuk kraker ya da tuzlunbir şey ye geçiyor zaten yarım saate falan ☺️
Rmysa23 Bence kusmak için zorlama kendini. Benim de sabahları bazen öyle oluyo, midem bulanıyor ama kusucak derecede olmuyo geçiyor hemen
Deletedmom115 Balkuzu01 zorlama kendini, annem şey demişti bir bardak suya yarım limon sık iç, eğer çıkartıcaksan o bunu hızlandırıyormuş, bir kere yaptım işe yaradı sonra rahatladım
Mama01 Kuru fasulye yut hemen bi tane ben 34 haftaligim hala cekiyorum denemedigim surup hap kalmadi ileri dereceye gelince cikiyo illaki ama fasulye rahatlatiyo birazda olsa
Sedaca Balkuzu01 bende 5 haftalıgım benımde koku hassasiyetim oldu. Tatlı hıc bır sey yıyemıyorum mıdem cok kotu oluyor. Kalp atıslarını dınledınız mı sız☺️ Ben yarın kese kontrolü ıcın gıdecegım kalp atısını duyabılırmıyım acaba
Balkuzu01 Sedaca evet tatlı yı 6.haftada yiyemez oldum.ben 5 haftalıkken gittim kese gözüktü kalp atışı duymadım daha 7 8 de gel dedi😊
ballilokum Sedaca kuzum bu sorunun cevabını çok aradım ben de. Daha yeni başımdan geçti hemen yazayım dedim. 5. haftada keseyi 7. Haftada kalp atışını duyduk
ballilokum Kızlar ben sabah yataktan çıkmadan beyaz leblebi yiyorum. Kan dolaşımı hızlanmadan ya da kraker çok iyi geldi bulantıma
Mavimucize Ayni benim midem de bulaniyir sabahlari ama kusmuyorum. Hatta bugun 3_4 gibi mide bulanytisiyla uyandım .. öğleye kadar ancak gecti. Ayaga kalkinca daha bir midem bulanıyor.. demek benden birileri daha varmış