busrabusr zhraaaa Gerçekten şunu bile açıklatmaya mecbur bıraktılar ya ne diyeyim 🤷🏼♀️ Kimin nereden ne aldığı kimi ilgilendirir ki hayretler içinde ve gülerek okudum yazılanları 😅
58_edaygmr_58 Dnzmthn kim nerden isterse alır sizi ilgilendir mez ki Sorulmuş nerden aldınız diye bayan da cevap vermiş Belki siz alamıyorsunuz ama alanada karışamazsınz hakkınız yok buna
Dnzmthn 🤣🤣🤣 çok kıskandım hepinizi haklısınız 😃😃 Allah sonradan görme yapmasın kimseyi sizin gibi. 🙋🙋🙋 Hadi bıy bıy sosyete güzelleri 💐💐💐💐
busrabusr Dnzmthn Gerçekten sana hakkımı helal etmiyorum. Sonradan görme ha? Tanımadığın hiçbir insan hakkında böyle ithamlarda bulunamazsın. Tekrar söylüyorum hakkımı helal etmiyorum.
58_edaygmr_58 Dnzmthn busrabusr Kendinin durumu yok demekki alanlar olunca kıskanıp böyle yorum yapıyor kimseyi ilgilendirmez ki kimin nerden aldığı Tanımadıkları insanlar hakkında böyle yorum yapması da tuhaf
Nslhnakn Dnzmthn tanımadığın ona insanlar hakkında nasıl sonradan görme diyebiliyorsun yazık ya gerçekten birde kadın olacaksın, herkesin yediği, içtiği, giydiği kendine bunu anlamakta bu kadar zorluk mu çekiyorsun pes doğrusu..
Dnzmthn busrabusr bende sana etmiyorum hadi bakalım yani kendini din arkasına saklamakla acizligini ilan ettin. Madem hak hukuk burdaki herkes maddi durumum olmadığını öne sürdü bende hakkimi helal etmiyorum. Kusura bakmayın sizin kadar zengin olamadığım için. Allah sorsun hesabini yazmayın artık boş kalabaliklar
busrabusr 58_edaygmr_58 İnanılır gibi değil gerçekten tanımadığı onca kişiye sonradan görme, sosyete vs. gibi yaftalamalarda bulunabilecek kadar hadsiz. Onca insanın hakkına girebiliyor düşünmeden
Aysemhmt deletedmom126 gönül rahatlığı ile alabilirsin cok begendim aynı ürünler başka sitelerde daha pahalıyken geldi benim ürünlerim cok memnun kaldım dokusu falan cok güzel cokta erken geldi kargom 33 haftalık hamileyim birşey almamıştım eksiklerimin coğunu ordan aldım canım
Marlasinger melindam Carters kalıpları şu şekilde geliyormuş; newborn yeni doğan 3 yazan 0-3, 6 yazan 3-6. Ben de ilk internetten aldığımda yanılgıya düşmüştüm, değiştirdim daha sonra. Boylarına bakınca oturuyor :)
Aysemhmt deletedmom126 rica ederim malum valla durum kritik eşim çalışmıyor hem uygun hem kaliteli diye o siteden aldım hiç pişman olmadım alamadıklarım için pişmanım 😀 ama durum fazla müsait değil rabbim ümmeti Muhammedin dualarını kabul etsin bu mübarek günde hastalığı def etsin inşallah 🤲🤲🤲
busrabusr Harvicell Evet evet var uygulamasını indirip bebek kısmından bakarsanız yenidoğandan bayaa bir aya kadar var. Ama bir tık büyük sanki kalıpları ben hastane çıkışı olarak bir takım almıştım yenidoğan sanki büyük gibi geldi gözüme o yüzden hastaneye götürmeyeceğim hatta
busrabusr Dnzmthn Ben senin maddi durumunla ilgili tek kelime etmedim. Bu hak hukuk meselesi sen etmiyorsan al o zaman ben de sana etmiyorum demeyle olmuyor. Dön başa oku tüm yazdıklarını kimin kime hakkı geçmiş kim kimin hakkında zanda bulunmuş kimin kime hakkını helal etmemesi HAKKIDIR belki anlarsın.
Bsecill Dnzmthn ithamlar ithamlar bide başkasına boş diyorsunuz çok dolusunuz ama bir özür dilemeyi bilememişsiniz çok ilginç 🤔
Ask_H GizemEfsa h&m den aldım kalıpladj renkleri kalitesi çok güzel e bebekten de alabilirsin onlar da güzem önemli olan %100 pamuklu al en önemlisi bu…
deletedmom126 Aysemhmt ay amin inşallah güzel kalplim inşallah güzel günler görmeyi nasip etsin rabbim😭😭😭
Gonulidil Dnzmthn iyi de polo da öyle güzel indirim vardı ki bende hepsini ordan aldım hatta lcw dan daha ucuzu geldi patikli pajamalar. 3 lü bodylerde öyle. Yüzde 50 +yüzde 20 +yüzde 5 indirim verdi heryerden ucuza geldi. Keşke baksaydınız önyargılı olmasaydınız
Betusella Dnzmthn çoğu kişi cevabınızı vermiş zaten de aşırı sinir oldum ve aşırı saçmalamıssınız. Neyin fesatlığı bu anlamadım 😂 herkesin maddi durumu eşit de ülkede bizim mi haberimiz yok? Bana pahalı gelen sana ucuzdur. Soru sorulmuş arkadaş da cevap vermiş neyin gösterisini yapsın burda kimse kimsenin yüzünü görmüyo 😂 ama anladığım kadarıyla rabbim size de o imkanı vermiş olsaydı siz o ‘gösteriş yapacaklardan‘ olurdunuz herhalde kişi kendinden bilirmiş işi 🤷🏻♀️ Bende lcw H&M Zara bilmem ne hatta geçen A101 den bile ürün aldım. Modelini kumaşını beğendiğim içime sinen herseyi alırım. Alamayana pis fakir alana da görgüsüz gösteriş meraklısı mı diyelim ? 🧠🧠🧠 lütfen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻