Herkese Merhaba 🤗 birazcık uzun bir hikaye anlatıcam okumak isteyenler buyursun 🤗 umudunuzu asla kaybetmeyin 🌸 ben kendimi bildim bileli yani ilk adet olduğumdan beri pcosum hem de tam bir pcos sadece zayıftım o kadar. Sürekli geciken adetler 😊 21 yaşında evlendim hayatta en çok anne olmayı istiyordum ve bunun zor olacağını çok doktordan duymuştum o yüzden erken evlenmek istedim 😊 evlendikten hemen hemen bir yıl sonra tedaviye başlamaya karar verdik klomen ve ovitrelle denedik ara sora femara denedik hemen hemen 6 ay boyunca bunlarla uğraştık olmadı eşime varikosel teşhisi kondu askerlerin çoğunda oluyormuş hemen ameliyat oldu bir iki ay içerisinde değerler düzeldi ve aşılamaya karar verdik birkaç ay arayla iki aşılama yaptırdık ikincisinde 7 yumurtam vardı ve doktor %90 tutar dedi, tutmadı. Yıkıldık tabi 😊 tam boşvermiştim bir yol kendimize izin verip gezip tozup sonra da tüp bebek yaptırırız dedik. O ay doğudan uzaklaştım çok güzel bir tatil yaptım doğuya geri döndüğümde adetim gecikti her zamanki gibi 😊 hiç şüphelenmedim çünkü 7 yumurtayla bile olmamıştı. Adetimin üstünden 45 gün geçti. Tabi son 10 gündür istifar ediyordum ama memleketten döndük üşüttüm hava çarptı diye düşündük 😊 dayanamaz bir hale gelince doktora gittim gebeliğe bakmadan ilaç vermeyeceklerini söylediler tahlil aldılar. Ben artık yılmış bir şekilde hadi bakın da bana serum verin diyordum. Doktor yüzüme baktı hamilesiniz hem de en az 5-6 haftalık dedi. Tabi ki ağladım, ağladık 😊 Rabbim zamanını bekletiyor sadece sabredin ve dua edin🌸 şuan 36 haftalığım Allah nasip ederse 2 hafta sonra planlı sezaryen olcam doğum hikayemde görüşmek üzere 🌸🌸🌸