Gizempamuksuturgut Merhaba arkadaşlar sizler bebeğinizin ilk hareketini ne zaman his ettiniz nasıl bir duygu çok merak ediyorum bugün 14 hafta olduk 😊
Minik_avakado1 Gizempamuksuturgut merhaba sizin için henüz erken kişiden kişiye değişebilir tabi ama 😊 ben ilk 18.hafta da tek bi hareket hissetmiştim 20den sonra çok daha iyi hissediliyor 23.haftadayım şu an pata küte vuruyor içeride 😂
Minik_avakado1 Gizempamuksuturgut duygusu bambaşka Allahın izniyle hissedersin inşallah ben anneyim diyorsun yani ya anneyim çok farklı bişey 🤗
Deletedmom262 Minik_avakado1 Gizempamuksuturgut 17.haftada dalgalanmalar hissetmistim. 22.haftadan sonra tekmeler başladı. Suan 25.hafta gayet iyi vuruyor😍
Humi Gizempamuksuturgut spor gecmisin varsa karin kaslarin saglamsa erken hissediyorsun. Ben 14 bucukta hissettim esim 15 bucukta ilk hareketini hisseetti
Gizempamuksuturgut Minik_avakado1 Minik_avakado1 merhaba ayy ne kadar güzelll yaa o kadar sabırsızlanıyorum ki 20 . Hafta mı neee acaba görebilecek miyim o günleri diye gün sayıyorum ama geçmek bilmiyor 😁 Allah bağışlasın bebişinizi inşallah 🥰
Gizempamuksuturgut Minik_avakado1 gerçekten de annelik farklı yaşayınca anlarsın klişesinin gerçekliğini yaşıyor insan çok güzel bir duygu maşallah süphanallah inşallah Allah hepimize sağlıklı hayırlısından verir 🥰
Minik_avakado1 Gizempamuksuturgut bende sabırsızlanıyordum herşeyin de her ilkinde kalbinin sesi cinsiyeti hareketleri ilk olunca insan hemen hissetmek istiyor seni anlıyorum biraz daha sabretmelisin annesiii 😁 evet yaşıyoruz o cümleyi ama gerçekten insan bilemiyormuş bi yavrusu olmayınca 🤗 ben ilk 18de pıt diye bi hareket hissetmiştim 20den sonra tamamm dedim bebeğim şu an ise dışardan görünüyor vurduğu an bakınca 🤩
Busum Bende 15+5 iken sabah böle dalgalanma hissetmiştim karnımda yavaş yavaş hissedeceğimi söylediler ama bebeğin hareketimi ayırt edilmiyormuş 20 ye doğru artık bebek olduğu belli oluyormuş.
Gizempamuksuturgut Busum demek ki kimisi daha erken his edebiliyor maşallah o günleri iple çekiyorum 🥰
Gizempamuksuturgut Deletedmom262 Ayy ne güzel maşallah 🧿 anne ve bebeğe bağlı olabilir mi yani siz erken mi his ettiniz biraz
Gizempamuksuturgut Minik_avakado1 aaa dışardan da mı fark edildi 😍 ne güzel aynen haklısınız katılıyorum süze ilkler çok merak heyecan uyandıryor Allah bağışlasın cinsiyet nedir acaba sizin ne zaman belli oldu 🥰
Deletedmom262 Gizempamuksuturgut benim ikinci geliyor belki ondandir. hatta kumandayi gobuse koyunca daha güzel gorunuyor hareketler
Minik_avakado1 Gizempamuksuturgut evet canım ama şu an için çok değil dışardan görülmesi atleti falan kaldırıyorum öyle görüyoruz yada dar giyindiysem belli oluyor 🤩 ilk 12de erkek gibi dedi doktor ama henüz net değil siz yinede erkek demeyin kendinize dedi 16da tam net söyledi erkek diye 🤗
Gizempamuksuturgut Humi anladım teşekkür ederim Humi aaa bakalım sabırsızlıkla bekliyorum Allah bağışlasın