hafsa2020 Kızlar 6. Haftamdayım ama 5 ten beri midem hep kötü yani kusma yok ama hep bi bulantı içinde çok rahatsız edici hiç tadım yok. İlk gebeliğimde böyle olmamıştım nasıl baş ediyosunz bu durumla hep böyle mi olck hep bi keyifsiz midem😔
meliccccc hafsa2020 ayy canim suan bende ayni haftayim benmde oyle koku gelince bi kalkiyo migdem ama kusamiyorumda🥺🥺 ins. Hemencik gecerde rahatlariz
Dlktpl hafsa2020 bende aynı haftadayım ve 1 haftador bulanıyor bazen de sıddetlı gelıyor ıns ıstıfra etmeyız bırsuru ılac ıcıyorum bısuna gıtmez ıns
Himpi Hayırlı kandiller 🙏🏻 Bende 6+4 üm Mide bulantım var az ve sık sürekli birşeyler yiyorum badem ceviz meyve çubuk kraker vs ne varsa Kesiyor ozaman
Dlktpl hafsa2020 oda olursa yanarız zaten bazen bulantı baya zorluyor ama ıstıfra olmadı cok sukur uc ay daha surer bulantılar🥺
Yagmurahmet16 Kusun gitsin😂Şükür Rabbim bu nimeti bize vermiş o kadar olacak tabi analar kolay mi candan can geliyor 😊
meliccccc Yagmurahmet16 kusamiyok bacim kusamiyok kussam rahtliycam ama cikmiyo🤣 sadece bulaniyom gerisi yok cok isterim kusmak 🤣🤣