Elif6161 atanurmervee bende aynı kuzum ilaçlarla tuttuk 1 buçuk ay sıpayı bugunden itibaren bıraktırdı doktor yani her an sancım olabilir bunada şükredelim canım haftamıza bu zamana kadar gelebildik sıkma sende canını güçlülerdir onlar annelerini üzmezler inşallah 🥰
atanurmervee Elif6161 benim üzüldüğüm bi durum da şu, hastanemiz de yeni doğan ünitesinin dolu olduğunu söyledi doktorum transfer yapabiliriz başka hastaneye dedi şu virüste canımı çok sıktı. Dua edin bize de bu mübarek gün de 🤲
Alpzumra atanurmervee kızım 36 haftada 2890gr doğdu ama enim 30.haftadan belliydi suyum hep azdı 31.haftada ciğer geliştirici vurulmuştun küzeve girmedik şükür
atanurmervee Merve_kucuk bana üç defa aynı işlemi yaptı doktorum üçün de aynısını yaptı. Bir keresinde de rahim kısmıma şişe gibi bişey sokmuştu fakat canımı yakmamıştı hiç. Elle muayeneden anlamazlar bu durumu çünkü keşke gitseydin
Elif6161 atanurmervee rabbim bu mübarek günde yar ve yardımcımız olsun canım benim rabbim büyüktür inşallah sag saglim alırız da kucamıza küveze gerek kalmaz hiç rabbim büyüktür 🤲🏻
Svncdmr atanurmervee ablam 35+3te getirdi ikizlerini dünyaya. Biri 2100 diğeri 2500dü. Küvöze bile girmeden ertesi gün aldık geldik eve. Sıkma canını, hayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına. 😊
yamacbartu Merve_kucuk Merve_kucuk keşke yaptırsaydın bende akıntı zannettim ama meğer gelen suyum Muş suan çocuğunu rıske atıyorsun bana yatış verdıelr devlet hastanesinde gece mecbur oraya gormuştum yatmadım kendi ozeldekı doktoruma gitmek ıcın 3 saat sonrasındasuyum sınır seviyeye ulaşmıştı daha sonrasında yatış yapmak ıcın gıttıgımde az daha geç kalsaydım benrgımı kaybedecek kadar suyu kaybım olmuştu ve erken Doğu. Yapmak zorunda kaldım bence kesınlıkle ıhmla etmemelısın