Kizlar öncelikle günaydın rabbim berat kandilinizi mubarek kilsn agri sanci çekenleri bi avazda kurtarsin insl isteyen herkese nasp etsin rabbim gecen hafta çarşamba günü sarı sümüksü parca geldi perşembe de kanli ve sulu lekelnme ve sanci oldu cumada ayni şekilde doktorum izindeydi onu aradim bi git hastaneye dogum başlangıcı olabilir eher değilse hastanede kalma pazartesi gel yanima dedi neyse gittik değildi sadece başlangıç ama henuz erkenmks aciklik yokmus neyse cumartesi ve pazar sanci devam etti ve pazar hic uyuyamadım 40 45 20 25 dk bi sanci geldi gitti p.tesi oldu ve sabah geldik hastne doktorumdan allh razi olsn benim ile o kadar ilgilendi ki bakti aciklik 2 cm dedi ama bebebk 2400 hic gelismemis dedi amniyo eksik olmus dedi sana suni vericem 4 e kaadr acilma olmaz ise sezeryan dedi saat 3 e kadar 5 cm oldu baska açılma olmadi suyumu patlatmalarjna ragmn neyseki hemen sezeryana alindik girdik BAŞTA DOKTORUM SELAMI ERDEME VE HEMŞİREM BERNA HANIMA EBEM SONGÜL HANIMA COOK TSK ederim sezeryan dogduk 2400 kg 46 cm 39 + 4 de canlar uzun oldu ama bebegim normal gelmek istemeyip sezeryan tercih etti normaldi son gune kaadr bile bebk ne sekildr gelmek isterse oyle geliyor hepinize hayirli dogumlar dilerim şimdiden allah olmayana da nasip etsin uzun oldu biraz kusura bakmayun 😊😊