Prensesannesi96 Aliss_36 sagol canım tesekkur ederimm 😘 1 gun kaldı adetime artık inşAllah olmam olursamda zaten virüs gidene jadar gidemem
Tkn_50 Aliss_36 saol canm hersey icin. O bayana da yazdm ama cevp vermiyor arasam mi yada donus yapar mi acaba
Aliss_36 Tkn_50 arayın, mesajlara cevap veremiyor. Gelini yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam kadın yaşlı biraz. Ama tek gitmeyin gerçi şimdi virüs var ne kadar sağlıklı olur gitmeniz bilemicem, Allah yardımcınız olsun
Tkn_50 Aliss_36 anladim saolun . Zaten simdi gidemem ama en azindan bir kinusayim diye düsünmustum. Cok saolun
Ezgi1990 Aliss_36 canım kadın sana ne yapmıştı tam olarak anlatır mısın? Benden yakı sabun tülbent falan istedi neler yapıcak söyler misin rica etsem yarın gidicem de ben ?
Ezgi1990 Prensesannesi96 canım geçen ay gidemedim bu ay gittim haber vericem bittiği zaman size inşallah Tkn_50
Aliss_36 Ezgi1990 valla herkesin tedavisi farklıdır ama banyoda yumurtalıklarımı düzeltip sabun yakı bağladı, sonraki süreçte sarmısak yumurta felan vardı. Canım benim anlatınca yaşıyomuş gibi oluyorum, umarım Allah yardımcınız olur
Ezgi1990 Prensesannesi96 tabiki yarın gidicem inşallah adetin 4. Günü gel dedi benim yarın 4. Günüm çıktığım zaman yazarım inşallah
Ezgi1990 Aliss_36 canım merhaba ben bu kadına bugün gittim dediğin gibi banyoda yumurtalıklarımı düzeltti yarın yumurta istedi ertesi gün sarımsak sonra 2 gün ara sonra alabalık sende de böyle şeyler mi istemişti ? Ve sen o ay mı kalmıştın hamile ?
Tkn_50 Ezgi1990 canm bende gidecektm virus var diye gidemedim ama sen gitmisin sanirm . Yumurtaliklarini düzeltti yazmisin nasil yapiyor onu tahmin ettigim gibi mi acaba biraz tuhaf soru oldu kususa bakma ama .
Ezgi1990 Tkn_50 Estağfirullah canım. Valla gittim benim rahim filmimde rahmim sola dönük olduğu yazıyordu kadın önce beni yere yatırdı belime karnıma baktı senin yumurtalıkların yukarı çıkmış ucu da sola dönmüş dedi. Banyoya soktu beni sabun sıcak suyla ovdu sonra yere yatırdı silkeledi beni sonra belimi çıtlattı yakı yapıştırıp beyaz sabun bağladı. Ertesi gün 5 tane köy yumurtası istedi yumurtadan fitil yaptı. Sonra ki gün sarımsak istedi. Hacamat yaptı kupa kapattı yakı yapıştırdı tekrar. Sarımsaklı bir fitil yaptı. İçinden ki her şeyi akıtacak bu dedi. Ama o sarımsaklı fitili koyduğu zaman öldüm zannettim böyle bir acı yok gerçekten ölüyprum zannettimilk 10 dakika çok yaktı sarımsak 😬 gerçi dediği doğru oldu Perşembe günü koydu fitili 3 saat kaldı sonra çıkardım Çarşambadan beri hala ped takıyorjm çünkü çok kötü akıntım geliyor 😬 haftaya çarsamba tekrar gidicem çarsmaba günü kendisi fitil yapıcakmıs perşembe günü alabalık istedi 😬
Tkn_50 Ezgi1990 saol canm anlattilarin icin baya biseyler yapmis. Tek mi gittin yaninda biri olmasi lazim mi ? Köy yumurtasini falan nerden temin ettin canm ? Birde ücret falan konustunz mu ? Sana zahmet olmazsa özelden bir kac bisey sormak istiyorm. Özelden yazabilirsen bana yazabilirmisin ?
Happybsrn Ezgi1990 benim de iltihabım var sarımsak kullanmak istiyorum acaba geçirir mi diye nasıl yapılıyor Sarımsak
nil_sugra Ezgi1990 rahmine koyduğu sarımsağın tadı ağzına geliyorsa rahim sağlıklı demektir. Sanırım sarımsak tadı senin ağzına gelmedi. Bu kadar akıntı gelmesi de rahim sorununu gösteriyor. Bu yöntem çok eski ibni Sina dan kalma bir yöntemdir. Ve etkilidir. İnşallah sana da faydası dokunur
Ezgi1990 Tkn_50 evet baya şey yaptı canım. Ben kayınvalidemle gittim bence yanında muhakkak birisi olmalı. Köy yumurtasını normal kahvaltıcıdan aldım. Ücret 500 tl canım Ama yaptıklarının yanında çok gelmiyor ücreti normal hacamat yapsa 100 liradan asagı değil dışarı da 😬 özelden yazdım bu arada sana 😘
Ezgi1990 Happybsrn canım ben nasıl yaptı bilmiyorum bir ilaçla sarımsağı ezip fitil yaptı. Ama o kadar çok yaktı ki ölğyorum zannettim ama ölmedim ve alt kısmımı tahriş etti sarımsak krem kullanıyorum geçsin diye şu an. Ama gerçekten inanılmaz derece de sarı akıntım geliyor kaçıncı pedim bu bilmiyorum 🤷🏻♀️