Kubrcnyt Detaylı ultrasonu yaptıran var mı kızlar şu durumda nereye gideceğimi bilemiyorum şehir hastanesinde perinatoloji bölümü var ama randevu alamıyorum bununla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim 😊
Secil_10 Kubrcnyt üniversiteye git 122 TL ücret alıyorlar sadece bende randevu bulamamıştım üniversiteye gittim
Aslihilal09 Kubrcnyt canm randevu alabilmek için hergün ikindin 4 te aramalısın yoksa gerçekten bulunmuyor randevu bende çok zor aldım kaç gün aradım. Eğer para sıkıntı değilse Balıkesir araştırmada yaptırabilirsiniz 150 TL ücreti
Sibelgokhan Kubrcnyt sevgi hastanesinde nurettin serinkan,ben de detaylı için gittik memnun kaldım 105 lira odedim
Yagmurahmet16 Secil_10 bende önceden edremitteydim yaşar kayan bey vardı ondan çok menünündüm hala yaşıyor mu bilmem
Kubrcnyt Secil_10 teşekkür ederim orayı doktorum da söyledi sevgi hastanesi varmış orda Nurettin serinkan yapıyormuş memnun olanlar var oraya randevu aldım
Secil_10 Yagmurahmet16 özel Körfez hastanesine geçiş yaptı o nasıl doktor bilmiyorum hiç muayene olmadım onda benim doktorum Onur karabuluttu devletteydi oda kendi özel muayenehanesini açtı çok aşırı memnundum onda. 😇
Yagmurahmet16 Secil_10 hmm iyi bi doktor çok kibar naif bide ismail keskin vardı çok iyi bi doktor özel kliniğe geçti büyük parkın orda bi yeri var