Eva41 Öncellikle herkese hayırlı kandiller 30 haftaya gireceğim ama geceleri kabus oldu artık bana nefes darlığı sorunu uykum çok geliyor ama uyuduğum zaman uykuda nefesizlikten boğuluyorum gibi oluyor uyanıyorum oturuyorum geçiyor gündüz birşey yok gece uyurken var son zamanlar cidden zormuş 2 trimester ın bol bol tadını çıkarın hamileleğin en güzel zamanlari birde 30 dan sonra zaman hızlı geçiyor mu sizinde uykular haram oldu mu cidden gecelerim kabua oldu :((
Caglass Eva41 34 haftalığım nefes darlığı bacak kasılmaları had safhada. Normalde uykuya çok düşkün bi insanken sırf bunlar yüzünden uyumak istemiyorum. Inleyerek uyanıyorum 😒😒
Merve3333 Eva41 36 haftayim ama bu bahsettiğini en basından yaşıyorum gerçekten artık cok zorlanıyorum. Etim agriyor asla bir anda döneniyorum uyku hareket zehir oldu bana
tugce67-67 Eva41 canım 24 haftalıktan beri yaşıyorum 26 oldum şuan hâla aynı.yüksek yastık bi nebze iyi geliyor.bende nefessiz kalıp uyanıyorum😥
Eva41 Gunes_ bende ya çok kötü bu 30 ve sonrası 2 trimestari özlüyorum keşke böyle uyusam sabaha kadar ama nefessizlik öldürecek beni :(
Gzdbkgz Şiddetli öksürük ilke uyandım şimdi nefes darlığı aynı bende de var bir geçen gece böyle oldum gece öksürük İLE uyandım şimdi de böyle gicik şeklinde uyandıktan sonra başladı
Eva41 Gzdbkgz benim de boğazımda kaşıntı var aşirı derecede 3 gündür böyle ve nefes darlıgi çok oluyor
Burcugaz Onları öpüp başınıza koyun 37 haftalığım nefessiz kalmayı mide yanmalarını geçtim artık hiçbiyerde yatılmıyo her yer ağırıyo. Ama çift yastıkla yatın nefes darlığına ve yanmalara iyi geliyo
Esraorhan Eva41 bende 30 a girdim, mide yanması, sağa sola dönme ha bide sağıma yatınca uyuşuyor tutuluyor sanki sola yatıyorum yine aynı, kalp çarpıntısı ve nefes darlığıda cabası… Geceler kabus aynen 🙄