Sinem67 Tanereyluldeniz sağlıkla büyütün inşallah cok güzel Bi doğum olmuş darısı başımıza. Nerde dogum yaptınız devlet mi özelde mi
Gurbi55 Tanereyluldeniz maşallah ne güzel duygular hepimize bebeğimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah
Gamze12 Tanereyluldeniz hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah özelde mi dogum yaptin
rabnaz6822 Tanereyluldeniz masallah hikayene bayıldım 😍 vatana millete sana ve kocana hayırlı evlat olsun insallah 🙏analı babalı büyüsün🙏Maşallah iri bebekmiş 3900 normal dogumda imkansız diye düşünüyodum senın hikayeni okudum ve oluyomus dedim 😅
Tanereyluldeniz rabnaz6822 amin canım çok sağol 😄 inan ben bebeğimin kilosunu hiç bilmeden girdim doğuma. Doktorum sadece iki hafta önde gelişimi diyodu. Ben yapı olarak iri yapılıyım çatım filan müsaitti yani
Crn91 Tanereyluldeniz canım hayırlı olsun Öncelikle. Eşin neden göremedi devlet hastanesinde mi yaptın koronodan dolayı mı almadılar eşini. Sadece bir refakatçi diyorlar doğru mu o da bayan olması lazım sanırım Bir de açılman için önceden bir şeyler yapmış mıydın faydasını gördün mü
Tanereyluldeniz Crn91 şehir hastanesinde canım. Evet önlem amaçlı çok dikkat ediyolar. Özellikle doğum bölümünde. Açılma için özellikle bişey yapmadım hiç. Ama hiç tembellik etmedim her işimi kendim gördüm hamilelik boyunca
DenizEnsar Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun. Doğumu ebe halletmiş doktorunuz nerede bu arada ? Bebeğinizin kilosu çok iyi maşallah nasil beslendinizde o kilo aldi ?
Tanereyluldeniz DenizEnsar amin teşekkür ederim. Şehir hastanelerinde planlı sezaryen değilse o günkü nöbetçi doktor ya da ebe yaptırır doğumu. Herşeyi yedim ben açıkçası. Süt yoğurt peynir yumurta kefir meyve sebze bunları hep yedim. Kilosu ertesi güne biraz düşmüş oluyo bebek de anne gibi ödem topluyo çünkü hamilelikte
Trnbrna Tanereyluldeniz allah anali babalı büyütsün inşallah normal dogumda kac cm açılma olmasi gerekiyor ?
hulyatkknt Tanereyluldeniz ayyy ağladım resmen bende maşaallah size maşaallah ailenize. Darısı başımıza inşaallah 🥰
papatyalarr5 Tanereyluldeniz Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmenizi nasip etsin inşallah 🙏🏻 Çok duygulandım bizlerde bir solukla kavusalım yavrularımıza ♥️🙏🏻
hulyadoner Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah.Bize de doğum hikayemizi yazmayı nasip etsin bu günlerde doğum yapma korkusu bir yana salgın bir yana resmen🤲🤲Allah yardımcımız olsun.Özel de mi yaptın Araştırmada mı ?
Tanereyluldeniz MerveYesil virüs olaylarından dolayı hastane önlem amaçlı bir bayan dışında kimseye izin vermiyo canım o yüzden