EY_hayalinde Merhaba canım bende virüs yüzünden uzunca süre gidemedim hastaneye.Sonra lekelenmem oldu Vişnelik Ümit Hastanesine acile gittim. Takibim vs.yapıldı herkes çok güzel ilgilendi. Ertesi gün normal kadın doğuma gelmemi söylediler. Mesut diye bir doktora randevu verdiler fakat sabah geldiğimde o doktor izinliymiş. Bende İbrahim Anıl Kulaksız isimli doktoru seçtim. Ondan önceki gece eşimle araştırmıştık tek tek genç olduğu için pek içime sinmemişti ama çok memnun kaldım. Sen sormadan her şeyi anlatıyor. Çok ilgili her zaman arayabilirsiniz dedi. Bana o gün bayağı testler yapıldı. Virüsten dolayı siz gelmeyin ben size bilgi veririm dedi. Sonuçlar çıkınca beni arayıp anlattı güzel güzel ben şans eseri seçtim ama çok memnun kaldım. O yüzden artık o doktorla devam edeceğim. Bir de Sebahattin Bey var bizim mahallenin yarısı ona gitmiş çok süper doktormuş. Oda vişnelikte fakat hastalığı olduğu için gelmiyormuş pek. Dediğin bayan doktoru da bayağı araştırdım ama iyi şeyler yazmamışlardı iyiki de artık gitmiyorsun o bayana.Çevremde de bir kaç kişi gitmiş ona aşağılayıcı konuşuyor başından savıyormuş. Paramızla rezillik çektik demişlerdi. Umarım faydam dokunur.