Arkadaşlar selam
40+1 le doğum yaptım şu an melek kızım yanımda uyuyo 🙏🙏 öncelikle Rabbim herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏💕
Gel gelelim doğum macerasına. 🙈 Ben en başından beri normal doğum yapıcam diye kendimi şartlamıştım. Geceden lekem geldi Sabah hastaneye kontrol için gittim. Nst te sancım çıktı ama açılmam hiç yoktu. Doktor seni bu sancıyla eve bırakmak istemiyorum dedi. Bana yatış verdi sonra suni sancı vermeye başladılar azar azar. Açılmam 1 saatte 3-4 cm olmuştu. Sonra aradan birkaç saat geçti baktık 5-6 cm. Sancıların dozu artıyordu o sırada epidurel istedim yapıldı. Sabah 11 de sancıya başladık saat oldu 5 açılma 8 cm de kaldı. Sancılar arttıkça ben inlemeyr başladım artık epidurel de etki etmiyordu. Sancılar 90-100 ü görmeye başladı ben hala iniyorum. Doktor geldi hala açılma yok 2 cm daha açılması lazım kafası kanala girmedi dedi. Ben artık beni sezeryana almalarını dayanamayacağımı söyledim. Spinal anesteziyle beni sezeryana aldılar. Yani yemediğim kadar iğne yedim bugün 😣 20 dk da kızımın sesini duydum onu hemen giydirip odaya aldılar. Bende dikişlerim biter bitmez 5 dk sonra yanındaydım. İnanın bilseydim böyle bol sancılar çekeceğimi asla normal istemezdim. Şu an hastanedeyiz yarın taburcu olucaz inşallah 🙏🙏 gözünüzü korkutmak için yazmadım herkesin bünyesi farklı çünkü. Benimki bu kadarını kaldırdı maalesef 🙈 Sağ salim kucağıma aldım ya yeter o bana 🙏🙏
Darısı sizin başınıza inşallaaahhhh 🙏🙏🙏🙏💕