Cemredeniz1907 Ms2107 ben 33 haftada gitmiştim doktora yan duruyordu. 38 haftada baş aşağı dönmüştü. Ama yinede bebeğe bağlı herşey canım
Ms2107 Cemredeniz1907 bende şuan 34 haftalığım ve yan duruyor hissediyorum hareketlerinden haftaya kontrolüm var inşallah baş aşağı döner normal istiyorum çünkü doğumumu😏
Ms2107 Cansuu54 benm hiç makat geliş olmadı 34 haftalığım yan duruyor bakalım döncekmi aşağı dönmezse sezeryan 😪😪😪 ve ben normal doğum istiyorum ya 😥
Cemredeniz1907 Ms2107 rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısı ile. Kolay doğumlar yaparız inşallah Rabbimin izni ile ♥️🤲🏻
Cansuu54 Ms2107 belki de döne döne baş aşağı pozisyonuna doğru gidiyordur yavaştan☺️ Bende normal çok istiyorum ilk gebeliğim, 10 gün sonra çatı muayenem var umarım muayenemde bir aksilik çıkmaz🙏
Edaliiii Her bebek kendi doğum tercihini kendi yapıyor bence 😊 ne olursa olsun inşallah sağlıklı olsunlar önemli olan bu 😊
Edaliiii Ms2107 hayırlısı neyse hakkında o olsun kuzum içini ferah tut bende korkuyorum ama napalim girdik bir yola bir şekilde çıkacağız