Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik derken bundan 2 hafta önce hastalandım virüsten şüphelenmedim grip sandım doktorada gittim lakin birşey yapmadılar ateşini çıkarma yeterli dedi doktorum tabii doğum haftamda olduğumdan dolayı sürekli hastaneye gidip gelmem gerekti ve virüsü de bu şekilde kapmış oldum 😔
1 nisanda kendi özel hastaneme yatışımı verdi doktor suyum sınırda çıktı. O gün hep muayene oldum alttan açılmama baktılar vs vs sonraları ateşim çıkmaya başladı 38 e yükseldi ateşim ve şüphelenildi benden..
2 nisanda hemen pandemi hastanesi arayışlarına girdiler buldular ve sevk edildim..
Tomografi kan testi sürüntü testi derken ciğerlerim puslu çıktığından dolayı doktor tekrardan şüphelendi hemen sezaryene aldı beni.
Tabii sezaryene girmeden önce benim suyum geldi 3-4 saat o halde bekledim çok zor oldu.
Sezaryen için hazılardılar beni belden iğne vurdular ayaklarıma sıcaklık hissi geldi 1 dakika içinde belden altım uyuştu.
Sezaryenim 15 dakika sürdü ve kızımın ağlayış sesini duydum benden şüphelenildiği için kucağıma alamadım koklayamadım haber alamadım 5 gün boyunca hastanede yattım refakatçi yok ilk doğum hemde sezaryen çok zorlandım hala daha zorlanıyorum taburcu oldum dün lakin 14 gün boyunca izole yaşayacağım eşim bebeğim ailem hiç birisi yanıma gelemiyor bende güçlü olmaya çalışıyorum bebeğim ve sevdiklerim için şuan hastalığı hafif atlatıyorum doktor öyle demiş eşime Allahtan bebeğimde bir sorun çıkmadı..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kimseyi zorlukla ayrılıkla sınamasın inşaAllah bana bol bol dua eder misiniz annişler ?
Bebeğime bian önce kavuşayım Rabbimden başka birşey istemiyorum 😔
Bende size dua edeceğim bol bol 🤲