Deryanin_annesi Siddetli bel ve kasik agrin var,erken dogum riskimde var,dogum baslaya bilirmi? Suyum gelmedi nisan fln yok cok agri var ama cok
SelinKutluErdoan Deryanin_annesi 33+1 günlüğüm bnmde bugün karın ağrım var anlamadım neden bebek sert vuruyor ondan mı acaba dedim😞
Prensesss Deryanin_annesi canım nst ye bağlanman lazım bir git istersen acıklığa da bakarlar çok geçmiş olsun
Aysealty Deryanin_annesi bende 35+2yim bel agrısı bendede cok var gecenlerde tutuldu kalkamadm resmen kuyruk sokumumdan.kasık agrısı hiç yasamadm ama erken dogum riskiniz varsa doktorunuza görünün bence riske atmayın
Bgmbgm SelinKutluErdoan usutmus olabilirsiniz valla ebnimde bugün 33+4 sabah beri çok ağrım vardı bide birkaç gündür ishalim artık herşeyi doğuma yorar oldum 😂 hemen ağda yaptım bugün 😂😂 nolur nolmaz
Ereninannesi @Deryanin_annesi erken dogum riskiniz varsa bi doktora gorunun isterseniz. Ben de 35+1 deyim bendede bel ve kasik agrisi var ara ara da kasılma oluyor ama erken dogum riski filan gozukmedigi icin dr a gitmedim haftaya randevum
Deryanin_annesi Ereninannesi doktorla konustum yarin gidicem bakalim ne diyecek ama 2 gundur bel agrisi kasilma cok kotu
Prensesss Deryanin_annesi acılma doğum ani oluyo 2 gün önce yok ama suan olablr gerci baya siddetli gelip sizi hastaneye zor attırır doğum sancısı yalancı sancıdır belkide sizinki bugün benmde cok ağrım var da normal diyo dr lar
Kubra15 35+5deyim. Yataktan kalkarken ve dönerken belimin çatırdağını duyuyorum. Kasıklarım da bazen ağrıyo. Daha çok sütyen hizasında şiddetli sırt ağrım var. Ve iki gündür acayip baş dönmesi mide bulantısı. Hatta bugün kustum. 😢😭
Cerenora Bebek kafayı aşağıya çevirdiyse büyük ihtimalle çatıya baskı yapıyor. Naçizane tavsiyem fazla ayakta kalmayın. Duşta belinize sıcak su tutmayın bir de afedersiniz ama göğüslerini liflemeyin bunlar erken doğumu tetikleyebilir.