Happykariner Kızlar . Genital bölgemde iri sivilce büyüklüğünde bişey çıktı yaklaşık 15 gündür var . İlk çıktığında sivilce sanıp sıktım , ama şimdi sert ve sıkılmıyor . Sizce o nedir ? Başına gelen var mı ?
Cafede Happykariner buyuk ihtimalle kil donmesi icinde kil vardir bnde ara ara oluo suan bile var uc haftadir bekledim bugunde sıktım az iltihap geldi biraz daha bkleyip icindeki kılı cikarcam 🤷♀️
DeReNAsYa Happykariner yaa benimde cikti sivilce gibi degil kil donmesi degil beze gibi ama sivilce buyuklugnde canimi cok yakiyo sıktım ama sert 😑
Happykariner Cafede işte görmekte zorlanıyorum biraz aşşagoda ama ucu beyaz değil kıl dönmesi olsa bilirim bence
Cafede Happykariner iki ay ugrastigimi bilirim bu lanet seyle en sonunda kıl cikio içinden bn bi ara sinirlendim kanattim yara oldu orasi baya yara iyilesti ve iltihapla beraber kılda cikior
Cafede Happykariner bunun yuzunden esime kiziorum 😂😂 ne kadar istedin bni bnde vermeyince ciban mi cikti …. diorum 🤣🤣
Cafede Happykariner sıkamadim ki ilk etapta canim cok yandi yani bnde bkledim bugun denedim oldu ama kıl var icinde genelde hep ole oluo cnku
MerveKeskiner İcıni iyice temizlemen lazım sen göremiyosan eşinden rica et steril bi şekilde sıksın çok acır ama bi kac gün snra tekrar sıkın
S1demir Bence çok oynama belki genital siğil olabilir kanatma eğer siğilse dağılır geçmezse doktoruna danış