Shahnaz Gizemakturk daha çox sol tərəfə. Ama ara sıra sağ tərəfə də dönürəm. Arxası üstə yatmaq olmaz 16hefteden sora
Unsalinn_Annesii Gizemakturk kaç haftasın canım ilk zamanlar sıkıntı değil yatma pozisyonu ama ileriki zamanda sol tarafa yatmak daha iyi bebeğe giden damarlardan dolayı solda yatmak gerekiyo
Yildizim5 Gizemakturk doktor sırt üstü yatma yeter dedi zaten ben çok dönüyorum sağ sol tek tarafta duramıyorum kolum uyuşuyor Doğuma 1 hafta var 😊
Unsalinn_Annesii Gizemakturk canım sol tarafına yat sağ ve düz yatınca damarlardan kalbe olan kan akışı azalıyormuş ondan sola yatın diyolar bebeği etkilemesin diye
Asslliisyhn 16.haftadan sonra sonra sol tarafına yatılması gerekiyor, özellikle sırt üstü hiç önerilmiyor. Ama ben 16. Haftaya kadarda alışmak için genellikle hep sol tarafına yattım
Seda10 Sol tarafa yatmak daha sağlıklı ama ben sağ tarafımada yattığım oluyor insan devamlı sola yatamıyor😕 malasef Bi süreden agrı yapıyor.
Betim Ben hep soluma yatarım sağlıklı olan da oymuş 🐣tetenoz aşımı sol koluma yaptı hemşire sola da yatamadım 3 gündür bir ağrıyor anlatamam çok ağrı yaptı bana bugün daha iyim 😍soluma yatıcam 😎😎