ErsiNuray SonerTubaYilmaz 20. Haftada net olarak hissettim daha önce ufak kımıldamalr oluyordu😊 cok degisik bi duygu beklemedn anda tekmeliyor elini koyunca duruyor😊😊😁
Sisi SonerTubaYilmaz ben 14. Haftamdayim daha dun disardan degil ama elim karnimdaydi o zamab bi Boyle kelebek kanadi gibi hissettim 4 5 dk sonra birdaga hissetim daha yok mesela 😍
Hatce06 SonerTubaYilmaz 17 de kelebek kanat cırpası gbi hisseddim devamlı Sanko karnımda kelebek vardı😂 19 da tekmeyi yedim 😂😏 şimdi 24 olduk oğluşum hiç durmuyor 😂👶🏼💙
Ozgeaydogan SonerTubaYilmaz 2. Gebelikte daha erken hissediliyor. Ilk gebeliginde cinsiyeti erkekti 20. Hafta civarında hissettim bu 2. Gebeliğim cinsiyeti kiz ama 17. Haftada hissetmeye başlamıştım 🙂
Susam ErsiNuray aynen ya eli koyunca duruyo benim kızımda ellerim karnımda geziyorum hissedeyim diye 😄
ErsiNuray Askile kiz benmki bnde o haftalarda hisseymedim hafta 20. Haftann icinde basladm hissetmeye olur merak etme hic beklemedn anda basliyor😊
SonerTubaYilmaz ErsiNuray evet canım ilk ya erkek daha hareket etmediği için kafam karıştı normalde erkek hemen hareket edermiş
ErsiNuray SonerTubaYilmaz rahat ol sen haraketlenir bak bnmki isine geldinde haraket edyor bazen hic hissetmiyorum bazen beklemedm anda haraketlenyor telas yapma sen hissedersin. Arkadasm var bnmle gunu ayni erkek onnda onnkide 20 haftadan sonra baslamis
Kekmez Sisi sizinki için çok erken diye düşünüyorum belki gaz olabilir ben de o haftalarda öyle sanırdım ama 20. Haftadan sonra net olarak anlıyorsun
Kadriye 16nci hafta minik minik hissetmiştm sanki balon patliyomuş gibi smdi 27 haftaliğm artk disardanda goruluyo tekmeleri
ErsiNuray Susam aynen müzik acyorm sevip oksuyorm yon inatci isine gelince al sana der gibi birde us yernde coşuyor dokunamyormda o zaman😂