Nil-Beyza Pkolu olan arkadaşlar hamile kalanlar ve hala bekletişte olanlar neler yaptınız ne gibi destekler aldınız bilgilerinizi paylaşırsanız çok faydalı olur bizler için
Zlhb Nil-Beyza en önemli şey kesınlıkle stres yapma ben soğan suyu denemıştım bır kez işe yaradığını düşünüyorum saraçoğlunun incir kürünü deneyip fayda görende çok çevremde.Folık asıt kullanmaya başladım düşünür düşünmez o ay zaten dıyet yapıyordum beslenmeme dıkkat ettım guzel beslendım yanı bırde yumurtlama takıbı bazı doktorlar önermiyor boşuna strese gırmeyın dıye ama ben kendımce denemıstım öyle ama en büyük şey stres ah keşke elimizde olsa. Birde ben genel muayeneye gittim doktor bana rahimde polip var hemen alalım dedi bebek yanlış tutunma yapabılıyormus çünkü regl ol bitince gel dedi tam bir hafta sonra regl olmadım ve test yaptım🥰polıp falan gözükmüyor dedı doktor öylede bir mucıze elhamdulillah allah isteyen herkese nasip etsın ınsallah bız hamılelerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsın🤲🏻
maynur1 Canım benim Prolaktin vardı doktor ilaç verdi geçen ay hamile kaldım hemen Allah yardimcin olsun inşallah
Imfromlastnight 2 aylık periyotlarla 10 ay civarında doğum kontrol kullandım işe yaramadı. Yine düzensizdi. 4 ay aralıksız içince düzelme oldu hemen yumurtlama takibi yaptı doktorum. Şu gün yap gün aşırı yap dedi. 2. Ayımızda çok şükür tuttu.
Nil-Beyza Imfromlastnight Rabbim sağlıkla kavuştursun canım🤲🏻 Ya bana aslında senin kendiliğinden olur hormonların normal dedi ilaç takvşseti vermedi bende Başak bir doktora randevu aldım ama malum durumlardan gidemiyorum 😏 Hayırlısı artık
Ddilann Selamlar, rahim filmi çektirmeni ve yumurtlama günlerini ovülasyon testiyle öğrenmeni öneririm birde doktorun önereceği vitaminler kullanabilirsin ben bu şekilde hamile kaldım.
Nil-Beyza Ddilann Rahim filmimi çekmişlerdi cnaım geçen yıl çocuk düşünmeye başlayınca Herşeye baktırmıştım . Filmim temiz çıktı bir sıkıntı yok dediler
Ddilann Nil-Beyza Nil-Beyza folik asit yeterli olur diye düşünüyorum herşey normal çıktıysa kafandan atmalısın çocuk düşünmüyorum artık dediğin anda oluyor.
Nil-Beyza Zlhb yaaaaa ne güzel bİr mucize , Rabbimin hediyesi 🤲🏻 Sağlıkla kavuştursun Rabbim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Kesinlikle aslında ben Stres yapmadığımı düşünüyordum ama bilinç altında istemesen de düşündüğümü farkettim baktım kurtulamıyorum bari araştırayım dedim 🙈
Nil-Beyza Girlpapatya şu güzel günde Hayırlısı ise edilen dualar geri çevrilmez inşaAllah Rabbim bu ay yüzünü güldürür🤲🏻🤲🏻
Nil-Beyza Ddilann öyle aslında da 6 aydır nede olsa bir kere oldu düşüncesiyle pek takmadım aslında ama 6. Ay olduğunu farkediniz dedim Birşeyler yapmam gerekiyor galiba ondan fikilrlinizi almak istedim canım ☺️ Doğrusununsçglemek gerekirse folik asitin öncesinde bir gün içiyor beş gün içmiyordum ilk defa bu ah düzenli kullandım bundan sonra da inşaAllah🤲🏻