Meren429 Kizlar doğumu yakın olan varmi hangi hastaneye gidiyorsunuz. Dogum nasil olacak doguma refakatci girebilecekmi kafam cok dolu doğuma 1 ay kaldi
juliet Meren429 şu an 34. haftadayım adatıpta doğum yapmayı düşünüyorum doktorum orda zaten. Mayıs başına denk geliyor doğum ama o zamana kadar bu durumlar geçer mi bilmiyorum
Esrayldz Meren429 35+2 Adatıp Filiz hanıma gidiyorum perşembe kontrolümüz var bir aydır gidemedik gün verecek büyük ihtimalle ve detaylı bilgi alcaz çok kötü zamana denk geldik hayır olsun sonumuz😐 siz kaç haftalıksınız hangi doktora gidiyorsunuz
Balgebe Meren429 adAtıp hastanesinde zaten normal şartlarda da yanında 1 kişi kalabiliyor , sadece ziyaretçi yasak diye biliyorum oda çok iyi olmuş malum virüs ten tedbir almak en iyisi
Meren429 juliet gecmez bence 1 ay kaldi mayısa bende medara gidiyorum sami kemige. Ama doğumuma girecegi bile belli degil virustem dolayi :(
Meren429 Esrayldz ben 34. Haftadayim medara gidiyorum sami kemige. Insallah saglikla gelir bebisler cok endiseleniyorum salgindan dolayi
Meren429 Balgebe ziyaretcinin yasak olmasi cok iyo olmus gercekten. Refakatci de artik 1 kisiyle idare edicez napalim
Meren429 juliet önümüzdeki iki ay ne olur bilemiyorum salgindan dolayi soz veremem hastanrde olursam girerim doguma dedi.
juliet Meren429 hadi ya insanım güvendiği insanı görememesi kötü olur tabii. Ben doktorumla konuşmadım henüz öyle bişeyi bilemiyorum.
Cansuu54 Meren429 35+4teyim canım, doğumum nasipse beyhekimde olacak. Refakatçı 1 kişi olacakmış ama ziyaretçi alırlar mi yada belli saatler arasında mı alırlar bi fikrim yok🤷♀️10 gün sonra kontrolüm var o zaman bütün detayları sorup öğreneceğim bende.
Leyla_oksz Bende adatıp da dogum yapacagım doktorum deniz şencan varlıklı son günlerim ve çok tedirginim
juliet Leyla_oksz sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benimde doktorum deniz hanım 34. haftadayım, doğum şeklinize karar verdiniz mi ya da yönlendirdi mi sizi deniz hanım