Gzeem Arkadaşlar iyi akşamlar 13+5 haftaligim. Normalde adet günümdü bugün biraz önce lavaboya gittigim de 6 7 damla kan geldi. Adet olacak gibi ağrılarımda var 1 kaç gündür bugün daha coktu Böyle olan var mi ? Doktorum dinlen sabah gel bakalim dedi cok korkuyorum 😭
sryvzozgn Gzeem canım bol su iç ayaklarinin altına yastık koy uzan olumlu düşün sürekli lavobaya gidip kendini strese sokma lütfen dualarım seninle 💜
RabiaMG Gzeem ayni gunlerde bende yasadim agrim yoktu ama kanamam oldu acile gitmistim dusuk tehlikesidir dedi ilac verdi bebek iyi bile demediler sonra doktora gittim kasilmam olmus 16 haftalik olduk progestana devam ediyorum. Ben birkac gun oncesi temizlik yapmistim ogun cok bel agrim olmustu herhangi bi is yaptin mi canim doktora gidene kadar yat dinlen yorma kendini ilacla geciyor kanama gecer İnsallah Allah in izniyle gecmis olsun
Enguzelhediym Gzeem sakin kal canım bende 4 ay kanama oldu düşük tehlikesinden dolayı hep yattım ilaçlar iğneler vs 5 Aylık olduk bitti çok şükür. Ilk aylar sebepsiz bile olabiliyo ama benim en iyi bildiğim şey stres sınır üzücü bir olay çok ama çok etkiliyo. Allahin izni ile hicbirsey olmaz bebeğine yat güzelce uyu sabah doktorun gerekli ilacı verir geçer inşallah
y_tunc Geçmiş olsun muhtemelen progestan hap yada iğnesini verir benim 1 ay once bır ıkı damla kanamam oldu bi anda cogaldı zorunlu hastane yatısı verdıler hala ilacları kullanmamı söyluyor doktor şindi 3 aylık olduk cok şiddetli kanamama ragmen çok şükür korkulan olmadı doktorlar genelde leke gıbı kandan korkmayın kırmızı kandan korkun diyorlar umarım miniğini sag salim kucagına alırsın
Gzeem y_tunc progestan vajinal bende kullanıyorum haftada 1 de proluton düşük iğnesi kullanıyorum tüp bebekle hamile kaldigim için. Ilk başlarda benimde yine olmuştu kanamam ama oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyordum ondan oluyor demişti doktor bıraktım iğneyi 3 haftadır bisey yoktu tekrar oldu bugün 😔
y_tunc Gzeem korkma içini ferah tut benim kanamadan ultasonda bebegim gözükmüyordu bile hastaneden 4 gün sonra taburcu oldugumda hala rahım arkası duvarında kanama biraz var lütfen kalkma wc haric dedi 1 aydır hala yatıyorum resmen kuluçkaya yattım 😀 bi wc ye kalkıyorum dusumu alıyorum okadar yemek temızlık hersey eşimde sende asla yerınden kalkmamaya calıs doktor bol istıraat öneriyor
y_tunc Gzeem korkma içini ferah tut benim kanamadan ultasonda bebegim gözükmüyordu bile hastaneden 4 gün sonra taburcu oldugumda hala rahım arkası duvarında kanama biraz var lütfen kalkma wc haric dedi 1 aydır hala yatıyorum resmen kuluçkaya yattım 😀 bi wc ye kalkıyorum dusumu alıyorum okadar yemek temızlık hersey eşimde sende asla yerınden kalkmamaya calıs doktor bol istıraat öneriyor
Kubrayy Gzeem canım oksapar kanama yapmaz kanamayı artırır sadece ,telaş yapma kanama olabiliyor bazen ,birde tüp bebek olunca bazen sebepsiz kanamalr oluyo , istirahat halinde ol kalkma bi süre yarın ultrasonda bebeğini görünce rahatlarsın inşallah
y_tunc Gzeem doktoruna mutlaka sabah git olurmu canım insallah bişeycikler olmaz rabbim yardımcınız olsun
s_e_d_a Arkadaşım da 12.haftasinda aynısını yaşadı oda adet gününe yakınmış sanırım ne kadar alakalı bilmiyorum ama ondanda kırmızı kan gelmiş hemen doktora gtti oda korkup bebeği gayet iyiymiş kesede biraz kanama oluşmuş progestan iğne verdi çok uzun sürmedi üç gün içinde falan normale döndü endise etmeyin smdi birşey yoktur inşallah yarın gidersiniz doktorunuza çok geçmiş olsun ❤️
acelyaorg Gzeem eğerki istanbulda yaşıyorsan sabah olmaz bana diyorsan kavacıkta medisdate hastanesi var acil kadın doğum var orada temiz bir hastane kalabalıkta olmaz 150₺ kadar muaynane ücret var git bak için tahat etsin geçmiş olsun benimde başıma gelmişti