Hayriyeee Hanımlar 0-3 ay kaç tane aldınız yada alıcaksınız? Çok giyilmiyor diyorlar ama yine günde kaç kere üst değiştiriliyor sonuçta 🤔
Begonia Hayriyeee Bu hiç giyilmiyor diyenler kim çok merak ediyorum. Ben bebeğime biiir sürü şey aldım bugün 33 günlük ve hepsini iki üç kez giydi. Bebeğin üstü zaten hemen batıyor süt gelıyor kusuyor bir şey oluyor yani.
Pnrr06 Hayriyeee 4 tane tulum aldım,3 tane 5li takım,3 tane alt üst,3 tek alt,3 tek üst,10lu takım şimdilik yeter dedik ama yine hoşuma giden olursa alırım 😊
Merve165316 Hayriyeee çok giyilmiyor denilen yalan söyler bende 0 3 ay daha fazla aldım yeni doğanı az giyer diye ama bebeğim 2780 gram doğdu 25 günlüğüz hala yenidoganlari giyiyor Yenidoğani 2 kez anca giyer diyorlardı 0 3 olanlara geçemedik yani eğer bebek büyükse çok giyilmemesi durumu olabilir
EniseEren Hayriyeee 20 takım yenidoğan 0-3 ay aldım az diye düşünüyorum hatta ama duruma göre alıcam sanırım bebeğim kilolu doğacak o yüzden olmayabilirler 💙☺️
Hayriyeee Begonia içimi rahatlattın şuan. Bende öyle düşünüyorum e alma alma 3 ay boyunca ne giyicek bu bebişler 😅
Ela2019 Hayriyeee olsun fazladan da zaarr gelmez bana da 2 tane al diyenler oldu 2 taneyle olacak iş mi
Pnrr06 Hayriyeee evet canım bunların hepsi 03 ay aynı şekilde bu kadar da 3_6 ay aldım bide 03 ay 2 tane pijama takımım var
Kbrgnc Hayriyeee ben 1 tane hastane çıkışı aldım 10 lu 3 tane alt üst zıbın takımı aldım 1 tane tulum aldım diğer kızımdan kalan 1 hastane çıkışı 3 zıbın var yeni 0 3 ay annem de bugün 1 zıbın takımı almış çıtçıtlı bady kızımdan 13 tane var 0 6 ay arası 4tane de ben aldım 0 3 ay 3 6 ay da 3 takım aldım diğer kızımdan da altlar var yeni 0 3 ay yaz bebeği çıtçıtlı elbiseler aldım eksik oldukça ekleriz ama sanmam yeter battaniye de aldım ince
Meteannesi Hayır baya baya gidiyo kıyafetler sürekli yıkıyosunuz hata benim ikinci gebeliğim ilk oğlum çokta düşük doğmadı ona rağmen 2 ayyy çok rahat kulandım ben yenş doğan kıyafetlerini ilk hepsi bol geliyo sürekli batuyo süt kusmuk kaka herşey oluyo bol bol atlet lazım oluyo ama kıyafet sonrada alınabiliyor az gelirse ayrıca ben sonradanda almıştım kıyafet şimdi hem yeni kıyafetler hem ilk oğlumun kıyafetleri atletler falan baya var
Terspektif Hayriyeee 1 aylık bebeğim var benim bebeğim iri bebek ona rağmen hala hastane çıkışı ve 0 3 ayları giyiyoruz ebat olarak zaten arada pek fark yok aynı gibi. Sadece tavsiyem tulum ya alma ya da biraz büyük al aldığım tulumların hiçbirini giyemedi oğlum 🤷♀️
Dilaraeymen İlk çocuğum da reflü vardı sürekli kusardı. Doğduktan sonra kıyafet almak zorunda kaldık. Bence fazla kıyafetin zararı olmaz. Kusuyolar kakaları falan taşıyor lazım oluyor