Cerenn06 Minikfasulyem_26 Benim de kasıklarımda batma oluyor ağrı gibi pek değil 😳 normal mi hiç bilmiyorum 17+5 oldum
Gunesinponcikannesi Minikfasulyem_26 hayır normal değil hiç hemde senle aynı haftada bende de oldu 12 gün boyunca geçmedi doktora gittiğimde bebeğin doğum kanalına girdiğini söyledi iş yok ayakta durmak yok cinsel ilişki yok hepsini yasakladı progestan kalsiyum magnezyum destekleri verdi 20 gün sadece duş ve lavabo hariç ayağa kalkmadım kesinlikle doktora görün
YagizAsyaMom Minikfasulyem_26 tek taraflıysa dinlenince geçiyorsa korkmayın. Kolay değil rahîm büyüyor normal ebatının bilmem kaç katı. Bebek büyüdükçe bu tip ağrılar olacaktır. Bende 16+6 oldum ilk gebeliğimden bildiğim için yüreğim rahat sizde rahat olun 😍
Minikfasulyem_26 Gunesinponcikannesi canm senin 12 gn boyunca gecmemis bnm ara ara oluyo ve dinlenince geciyo oyle siddetli bi agrida degl 1 hafta once kontrole gttm hersey normaldi
Gamzeren Gunesinponcikannesi benimde 13. Haftamda plasentan aşağıda kasılman olmuş dedi zaten. Progestan içiyordum sabah akşam iç dedi ama ağrım hep var ve kasıklarımda top gibi kasılma oluyor ağrıyla birlikte 😔
S1demir Bende de var aynı 16+3 haftalık hamileyim bir haftadır oluyo ara ara adet ağrısı gibi bikaç gün önce doktora gittim bu ağrıyı sormayı unuttum ama herşey güzel gidiyo dedi doktor normal bi ağrı demekki rahim büyüdüğü için olabilir
Gunesinponcikannesi Minikfasulyem_26 benim gözüm çok korktu bebeğimi o halde görünce aklım gitti günlerce ağladım birisi bu haftalarda sancı diyince aklım o günlere gidiyor sen yine de çok dikkat et iş yapma benim de sancımdan önce randevum vardı sancı olunca gittim düşük riskini duydum bu hafife alınacak bir şey değil ama yine de sen bilirsin
Gunesinponcikannesi Gamzeren progestanı fitil olarak kullanabilirsin ağızdan alınca bulantı halsizlik yapıyor iş yapma ayaklarını uzat yükseğe koy senle aynı durumda arkadaşım vardı düzeldi onunkisi dinlendi iş yapmadı 1 hafta içinde toparladı Allahım şafi ismi hürmetine şifa nasip eylesin sana da minik yavruna da Allahım sizi korusun 🙏🏼♥️♥️