Damla1 Merhaba anne adayları. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Bir sorum olacak 40. Haftasına gelip doktoru tarafından direk sezeryana yönlendirilen var mı ? Ben 40+2 olacağım yarın hiç açılmam sancım vs yok ve doktorum direk sezeryan dedi. Beklemeli mi beklememeli mi bilemiyorum. Sizin durumlarınız nasıl ?
Bbuse Damla1 Merhaba ben 40+5 günlüğüm bugün gittim doktora 2 gün ara ile kontrole gidiyorum. Ultrasona girdim. Kızımın suyu felan normalmiş, bir parmak açılmam varmış sadece, nst’ye bağladılar hiç sancım çıkmadı.
Sibelgmsc Damla1 bende 39+5 im perşembe günü yatış verilcek cuma günü kontrole gittiğimde 2 cm açılmam olduğunu suni sanci vereceğini söylemişti. Bebeklerin kakalarini yapip yeme ihtimali cok yükseliyor hafta geçtikçe beklemeyin bence.
Damla1 Bbuse doktor bekleme konusunda risk alıyorsunuz vs gibi şeyler söyledi mi ? Bir de devlete mi yoksa özele mi gidiyorsunuz ?
Bbuse Damla1 Hayır riskten felan bahsetmedi. Devlete gidiyorum. Önceden gittiğim hastane şuan sadece Pandemi hastalarına baktığından dolayı hem hastanem değişti hemde doktorum. Zaten doğumhanede muayene ediyorlar günün geçtikten sonra
Zezemeze Ben de 40+0 ım bugün gittim sancım da açılmam da yoktu doktor haftaya kadar bekleyelim sonra duruma göre bakarız dedi çok stresliyim gerçekten normal doğum istiyorum hayırlısıyla.
Zezemeze Damla1 hayır sadece bebeğin hareketlerini takip et azalırsa hastaneye gel dedi sanırım korona yüzünden doğuma kadar fazla çağırmak istemiyor.
2prenses 40+4üm perşembe günü randevum var suni sancıyla doğumu başlatabileceklerini söylemişlerdi. Herşeyi denedim sancı vs yok yorulduğumda kalıyorum şuanda da yorgunluk ağrılarım var günümü bekliyorum suni sancıdan da korkuyorum hayırlısı olur inşallah hepimiz için 🤗
Damla1 Zezemeze evet koronadan dolayı bi de bana günümün geçtiğini söylediği için ben de tedirginim açıkçası
2prenses Damla1 en son 36. Haftada alttan muayene edildi açılma var demedi 39da tekrar gittiğimde bakmadı hiç bir bilgim yok o yüzden 🤷♀️