Busra_koc 22 haftalık gebeyim aşırı nefes darlığı çekiyorum boguluyo gibi hissediyorum boğazımda sanki ağırlık var sizdede böle oluyomu bir tek benmiyim nefes darlığının çaresini bilen varmı😞😞
Didialp Busra_koc bende boğazımdan değilde karnımda aşırı baskı var cigeelerime baskı yapıyor gibi sanırım bebişler büyüyor,benimde 25+2🙈
pelinsss Busra_koc hamile kaldığımdan beri nefes darlığı çekiyorum 🤦🏻♀️ İlk başlarda tsh yüksekliğine bağladım ilaç kullanmaya başladım biraz geçer gibi oldu ama kilo aldıkça ve bebek büyüdükçe yine nefesim daralmaya başladı. Telefonla konuşurken bile sürekli kesiliyorum
rumeysa1998 Busra_koc benimde var 5. Ayimda başlamıştı suan 30 haftalık oldum hala da devam ediyor doktoruma sormuştum normal olduğunu söyledi cevremdekiler de karnım büyüdükçe daha da artacağını soyluyorlar
Busra_koc Didialp Allah yardımcımız olsun Didialp üç hafta var aramızda sen üç hafta erken dogurursun heralde gunler geçmiyor 🤷
Aylaninannesi Didialp aynı haftadayız bende böyeyim bir rahatsız hissediyorum içeride baskı varmıs gibi
Busra_koc pelinsss benim kilomda fazla 93 oldum ondanmi bilemedim çocuk oynayınca rahatlarsın dediler olmadı nasıl geçecek kalan aylar günler genelde geceleri yaşıyorum nedense uyutmuyor 😞
Aylaninannesi Busra_koc kilo ile elbette alakası var, ben 75 in su an 5 kilo almısım olabildiğince kilo almamaya çalısıyorum sizde seker hamur işine pek yüklenmeyin sağlıkla gelsin inşaAllah
Busra_koc Aylaninannesi ekmeği kestim canım zaten öyle pilav filanda pek yemiyorum kaynanamgil ye diyip duruyor acıyı çeken benim kimsenin haberi yok 🤷teşekkür ederim fikirlerin için canim