Sultanci Selam arkadaşlar bugün sabahdan şu ana kadar sık sık baş ağrısı yaşadım parol yuttum ama fayda etmiyor yaşayan varmı virüsten dolayı korkuyorum yoksa virüs mü oldum diye yaşayan var mı acaba 😔 16+3 bu arada bi yardımcı olurmusunuz
Elifckroglu Sultanci benımde olurdu canım telaşlanma hemen bi türk kahvesi iç sessiz karanlık bi odada uyumaya çalıs rahatlıcaksın
Aydeniz09 Sultanci Hamilelikten önce çok ilaç kullanırdım. Hamilelikte tamamen bıraktım. Parol dahi kullanmıyorum. Beni kurtaran migren bandı eczanede ve A101 de bulabilirsiniz. Çok işe yarıyor
Tsknaltunts Sultanci her akşam kesintisiz ağrıyor neden bilmiyorum ilaçta içemiyoruz Allah yardımcımız olsun ya 😔
Gzmsydr Sultanci bende 16+3 um 14 15 haftalarda cok başım Ağrı di felaket bi agriydi bu hafta iyiyim ama ağrım olmadi
ilayda4735 Bende 32 haftalık hamileyim son 3 haftadır bas artısı cekıyorum kendi kendine gecıyo sonra 😓
Sultanci ilayda4735 benim bugün başladı ya bide virüs olmasa bu kadar gene korkmam ama bişey olsa yoksa virüs mü oldum diyorum bu mahvediyor insanı 😔 Allah yardımcımız olsun hepimizin
Sultanci Aydeniz09 öyle mi yarın alım bari geçmesse zaten hap fayda etmiyor ki banamısın demiyo saol bu arada
Sultanci Tsknaltunts valla bende bilmiyorum havalardan mı mevsim geçişinden mi bilmiyorum ama inşallah onlardan biridir 🙏🏻 Allah yardımcımız olsun inşallah 😔
Minnaksever Bir hafta boyunca çektiğimi bilirim o haftalarda.burnunun altına nane yağı sürüp göz bandı takip uyuyabilirsin ben hep öyle atlattım parol zaten bi işe yaramıyo hiç içmedim o yüzden
Es_69 Sultanci kuzum Bnmle ayni gunun 😍 Benimdee gecen haftaaa felan birr agrii oldu hegun ust ustttee sallaniyordu beynimm ekrana bakamiyordum. Sonra gecti ilac ne kulllanmadim.Anlicagin normall yani burnun nede kanarsa korkma 🤗
altn_irm Sultanci canım hamileliğimi öğrendiğimden 18. Haftama kadar bende çok çektim baş ağrısından, başıma yazma bağlar baskı yaparak rahatlamaya calısırdım 👍🏻
Asya20203 Belli bir donem bende de olmustu bikac hafta surdu ve gecti ozellikle bol su icmen senin icin iyi olacak umarim gecer