umay60 Kızlar Mart’ın 8 inde regl oldum şimdide Nisa’nın 6 su yani bugün. Bana yumurtlama günümü söyler misiniz tam olarak. Ben emin değilim yaptıgım hesaptan adetim 2-3 gün erken olduğu için.
Kubrasnyrt umay60 bende flo uygulamasini kullaniyorum canim tavsiye ederim cok guzel bir uygulama ovulasyonu tam tahmin ediyor
20Rabia20 umay60 Kubrasnyrt ayminaninannesi ben ikisinide kullandım doğru tahmin etmedi her kadının yumurtlama günleri farklıdır canım☺️
umay60 ayminaninannesi şimdi indiriyorum o zaman maksimum 28 günde bir ayarlıyorum 2 gün erken 3 gün erken olduğum günler oldu. Gerçi kendi elimle işaretliyorum da sonuçta yumurtlamayı hesaplıyor zaten kendisi dimi
Zeynoo21 umay60 canım ogretırım acık pembe yumurtlama donemı ama koyu pembe tam yumurtlama günü o gunlerı ıyı degerlendırın
Fulyasare Bence nete guvenmeyn ya ynlıs hesaplıyor, onun yerıne 30 lu ovulasyon test cubuklark var ondan alıp adettrn 4 5 gun sonra tes tyaparak yumurtladıgın ve yumurtanın catladıgı gunu daha iyi ögrenırsn o gunlerıde degerlendırsın
zeyzey95 umay60 ayın 15inden itibaren gün aşırı ilişki yaşayın canım ayın 25ine kadar iki günde bir. Tutar o zaman inşallah.
Sedaca Kesinlikle programlar dogru soylemıyor 3 ay onlara göre her seyı yaptım ama olmadı. Adetımden 3 gun snra hamıle kaldım. Eger gerçekten ıstıyorsanız hamıle kalmayı adetten snra ıkı gunde bir olması gerekıyor. İlk bebegime o sekılde hamıle kaldım.
1Vera_ umay60 Malesef bu şekilde hesaplanmaz ya doktor kontrolünde ultrason ile yumurta takibi ya da LH hormonunu ölçen testten alıp kendiniz takip etmelisiniz. Telefondaki uygulamalar da tutmuyor. Çünkü bizler robot değiliz her insan bir değil ve her ay aynı gün yumurtlamıyoruz.