Age Vallahi bu ilaç korkulu rüyam. Ağzımda eriyor yutacakken. Yine nefes boruma kaçtı yarim saattir öksürüyorum. Yutamadim. Benim gibi olan var mı? Ya da içerken ağızda erimeyen bir başka ilaç
Giz4110 Age canım aynı durumdayım saniyesinde yuttum yuttum yoksa hemen parçalanıyor sıkıntı çekiyorum. Az su al ve hemen yut başka çaremiz yok 😐 kaçıncı haftadasın?
cemre_canan1248 Age ayni sorunu bende yasadim. Su da eritilenleri var onu al bence .Ben onu kullanıyorum artik magnorm ilacin adi.doktorum aynısı olduğunu sorun.olmayacagini soylemisti
Age Giz4110 28 olduk teyzemiz. Sabah ac karna ilaci aldım çünkü şiddetli kpampla uyandım bu sabah. Ama yine ayni şey, öksürük, boğaza kaçma
Age cemre_canan1248 doktor kontrolüne nasıl gidecegimi de bilmiyorum açıkçası. Ortam çok kötü. Normalde ayın 16 si gibi gitmem gerek. Doktoruma sorup gittiğimde onu alabilirim
Giz4110 Age maşallah küçük değiliz💞 ondan artıyodur kramplar canım benim üst komşum da hamile onun magnezyum ilacı benden farklı mesela, istersen mesaj at doktoruna ya da ara muadili bir ilaç kullanabilir miyim diye sor mutlaka yardımcı olur