dfnomr Arkadaşlar merhaba şuanda coğumuzun ailesi yaninda değil doğumumuz yaklasiyor benim bir ayim kaldi annemler baska bir sehirde gelip gelemeyecekleri belli bile değil eşim yemek konusundan hic anlamaz şuana kadar hicbir hazirlik yapmadim tasinma isimiz vardi onu hallettik simdi bebegimin kiyafetlerini yikayip cantami hazirlayacagim daha sonra da buzluk icin hazirlik yapacagim bu konuda neler onerirsiniz sezeryan olacağım en azindan ayaklanana kadar bir iki haftalik yemek yapip atmak istiyorum buzluğa hem dinc olmak icin hem sut yapsin diye duzgun beslenmemiz gerek bir de süt olmasi icin neler yiyebilirim dogumdan once ve sonra bana yardimci olabilir misiniz bu konuda ilk hamileliğim ve çok tecrübesizim🙏
Deletedmom138 dfnomr ben buzluğa içli köfte, mantı, normal köfte, börek, sigara böreği, bezelye garnitür taze fasulye ne varsa attım
svmlanne dfnomr sarma börek mantı biberli ekmek aklıma bunlar gelebildi bir de milföy bulundurabilirsin dolabında her zaman o da çok pratik oluyor
denizsn dfnomr pizza yapıp koyabilirsin , tepsi börekleri yapabilirsin ıspanaklı peynirli vs sıkıştığında fırına atıp yanına çay domates salatalık akşamı geçirirsiniz.Kıymalı kuşbaşılı pide yapıp streçe sarıp kaldırabilirsin.Çorbalar için kereviz rendeleyip koyabilirsin şimdi mevsimiyken alıp koyabilirsin.Bezelye havuç koyabilirsin.Nohut fasulye haşlayıp koyabilirsin.Aklıma gelenler bunlar ☺️
damla_damla dfnomr şuan aslında çok alternatif yok malum geçiş dönemi taze bişey yok gibi nerdeyse. Ama köfte her zaman kurtarıcı oldu benim için sigara böreği olabilir sarma olur ben ocakta bi taşım kaynatıp öyle koyuyorum pirinçler kırılmamış oluyor. Onun dışında bezelye fasulye falan şuan yok zaten anca konserve alabilirsin
dfnomr svmlanne sarma benim de aklima geldi yavas yavas sarayim ben poğaca tarzi da olur herhalde bebege gaz yapmaz degil mi hamur işleri
Deletedmom138 Glsm3553 hayır eşimle yapmıştık az az, ben mantı çorbasını çok seviyorum ev mantısı olunca güzel oluyor
svmlanne dfnomr yapmaz heralde ama yine de bilen kişiye sor gaz yapar mı yapmaz mı tam emin değilim🙄eşin için önünde bulursun en azından
damla_damla dfnomr süt için de dereotu çok iyi diyorlar biraz limon sıkıp yiyebilirsin ya da yoğurt içine katabilirsin
__meczup__ Vaktin olursa kurabiye falan da yapabilirsin. Yada kıymayı kuşbaşını pişirip koyabilirsin sonra kullanması kolay olur. Lahana sarması olabilir yada dolmalık biberi içini doldurup da koyuyorlar buzluğa. Patlıcanı karnıyarıklk kizartip koyabilirsin
denizsn Melisa9611 onun için küçük tepsi aldım 3tane ona yapıyorum altına yağlı kağıt koyuyorum donunca tepsiden çıkarıp streç e sarıp kaldırıyorum ☺️
RuzgarsMommy Bulgur pilavi süt yapıyor bence doğumda önce bi alışveriş yaparsinjz evde bulunsun bide bol bol yesillik marul göbek salata yemelisin dogumdan sonra