Oznurrb Merhaba kızlar, şeker yükleme testini 29. Haftada yaptıran var mı? 28+1 oluyorum yaptıracağım zaman.
Nisaakan_35 Oznurrb ben 27+6 da yaptıracağım ama benim ki benden 3 kere kan alınarak olucak akş yaptırcam sonra tkş 1 saat tkş 2 saat sonra
Oznurrb Myasminn oh be sonunda benimle aynı durumda olan birine rastladım 🙏🏻 Herhangi bir sorun olmadı değil mi? Doktorunuz mu o o tarihte yaptırmak istedi
Myasminn Oznurrb hayır canım doktorum 29a kadar yapılıyor bişey olmaz dedi zaten çok şükür bi sıkıntı da olmadı şekerim de yüksek çıkmadı
Nisaakan_35 Oznurrb doktorum öyle reçete yazmış canım o içilen şey çok kötümüş yaa içtikten sonra istifra edebiliyormuşun baygınlık halsizlik yapıyormuş yapanlar söyledi çevremde
Oznurrb Nisaakan_35 yaaa 🙄 ben riskli grupta olduğum için yaptırmam gerekiyor. geç kaldım diye endişe ettim işte tadı filan basıldır hiç bilmiyorum
Aslielifgrl Oznurrb tadından korkma elmalı gazoz gibi ben severek içtim öyle baygınlık falan bisey olmadı gayet güzel geçti ama sekerim yüksek çıktı malesef insulin kullanıyorum
Kbraytnc Bnde 24 yaptırdm canm bnm içtiğim çilekliydi ve abarttıkları kadr kesinlikle yok bnm de gözüm çok korkmuştu içtiğim gibi çıkardım diyenlerden dolayı Ama alakası yok tadı da gayet iyiydi bnce normal çilekli sodaydı Oznurrb
Oznurrb Kbraytnc bende çok tadından etkilemeceğimi sanmıyorum inşallah etkilenmem 😄 çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🙏🏻