Peras GamzeUynr bugün birinde okudum nadir görülen bir durum, bebek anneye alerji yapmış, su çiçeği kremi kaşıntıyı azaltmış ama bu teşhisi dr koymalı
GamzeUynr Peras bende onu duymuştum ama test sonucunda karaciğer emzımlerim alınırsa çıktı haftaya kontrolüm var inşallah ozamana kadar geçer araştırdığım kadaryla da doğumla birlikte geçiyormuş
Emma_5 Nisanhikaye bende cok kotu kasiniyordum tum vicudum o kadar kasimiddim ki yara olmusdu 7 haftadayim 2 ci haftadan kasinti vardi simdi biraz azaldi sanki
Peri36 anne_olmak şimdiye kadr öyle bir sıkıntı yaşamadım ben. Genelde kabus gördükten sonra uyanıyorum. Sonrasında da bir saatten fazla uyuyamıyorum. Doktorunuzla paylaşsanız iyi olur☺️
gamze2234 sinem-yildiz tabii ki denemedem bilinmez:) ben denedim, ama yatağımın basında ki koltukta duruyor yastık 😹😹
GamzeUynr Nisanhikaye bende kan verdim sadece karaciğer enzimlerin üst alınırsa dedi yağsız beslen haftaya tekrar test yapalım dedi düşmezse ona göre ilerleriz dedi… Allah gerçekten dayanma gücü versin canım kollarım bacaklarım kanıyor artk 😢😢
Nisanhikaye GamzeUynr hem de çok zor Rabbim sabrını versin doğuma kadar insallah canım kaşındıkça soguk bişeyler koy kaşınan yere bir an da olsa iyi geliyor başka çaremiz yok çekicez şükür beterin beteri var 🤲🏻
Nisanhikaye drkgrss canım ben trendyoldan sipariş ettim çokta işe yarıyor 7 ayımdayım rahatlatıyor beni destekli u şeklinde al alırsan 😘
Nisanhikaye drkgrss https://ty.gl/fwjoxk8kq Al canım ben daha pahalıya almıştım 60 tl olmuş şuan inan çok rahat her gebe kadının alması lazım karnın büyüdükçe anlıyor daha iyi insan 😘