iki2MelekAnesi00 Ebi Kurduk şimdi beşiği haber edeyim dedim çok içime sindi kalitesi de iyi tekerlekli olması on numara evin içinde taşı dur bide bizim yer darlığından dolayı minik olması çok işime yaradı memnun kaldım 😊👍
Obsesifk Deletedmom05 devlet hastanesi ne alaka bende gidiyorum devlet hastanesine kaliteli kalitesiz uygun pahalı bir sürü şey aldım bence devlet hastanesini karıştırmanız saçma olmuş. Sanki devlet hastanesine gidenler fakir kaliteli bişey alamazmış gibi.
Ebi iki2MelekAnesi00 evet derinliği fazla bebek yerden yarım karış yüksekte yatcak o saçma geldi bana
Obsesifk Valla ben mağzadaki kıza ayır diye söylemiştim ondan rahat rahat uyanınca gittim oda yanlış anlamış yeşil ayırmış baktım orda pembe 1 tane kalmış hemen aldım adamın biride bakıyordu yanımda pembe alacakmış oda ben alınca kalmadı kusura bakmayın kızlar birinizin kocası ben pembeyi aldığım için şeffaf olandan almak zorunda kaldı 🙈🙈
Kibarbaby Bende mavi küvet kova maşrapa ve askı aldım ☺ Allahtan yakın iki a101 var birinde yoktu diğerine gittim😂
Deletedmom05 Kendisi de gittigi halde a101 kalitesiz günlük bile almam demiş 😁 karşındaki insanı beğenmez gbi. Taraf tutmayin
Obsesifk Deletedmom05 canım taraftan değil bende aldım o ayakkabıdan gayet hoşuma gitti 3 liralık ayakkabı yani zaten iki gün sonra giyemeyecek 100tl olsa nolur olmasa ne olur ama seninde devlet hastanesine laf atman yanlış
iki2MelekAnesi00 Ebi ben derin istiyordum aslında çok sevindimm kat kat yatakla yükseltemezmisin acaba 🤔
iki2MelekAnesi00 Ebi çünkü bebekler artık çabuk hareketleniyorlar ben en az 1 yaşına kadar yanımda durutmak için oda kurmıcağım için çıkmasından korkuyorum açıkcası o yüzden derin istiyordum
Elats61 tuuuucee İnan’ın ki çok amaçlı çok herkesin birşey görünce şok oldum bumı diye o yüzden normal küvet aldım resimdekinden alakası yok hem çok ufak bende çok basit
tuuuucee Elats61 aynen bende gittim baktım da çocuk zor sığar ona ya bide plastiği kötüydü bende diğerinden aldım
TugbaLafci Elats61 ama normal küvette yıkamaya oranla daha kolay yıkaması 🤗 ayrıca 15 kg kadar taşıma kapasitesi var canım 🤗🤗
Elifs Küvet cok guzeldi gercekten ama bi arkadas dun o kuvete filenin sigmadigini soylemisti diye almadim.bir de cok yer kapliyor diye katlanan küvet mi alsam diyorum.evet biraz pahali ama ilk bebegim, sonrasinda da kullanirim ve evim kucuk yer kaplamaz diye dusundum.katlanan kuvet kullanan var mi?
Ahugozlu 1anne2bebek__ Mrb Tatlim. Ben Baya bi borek yaptim. Gul, midye, kalem boregi. Bi hafta once de Tuzlu kurabiye yaptim 4 tepsi. Kurabiyeleri pisirip koydum. Kendimi iyi hissedersem biraz da elmali kurabiye yapicam. 3haftaya kadar izne ayrilicam. Yine iyi olursam biraz sarma sarayim diyorum.
1anne2bebek__ Ahugozlu kurabiyeler falan bozulmaz dimi ☺ bende çalışıyorum 37. Haftama kadar çalışacağım inşallah. izne çıktığım zaman yapayım diyorum
YcelMlayimYldrm Ya bnde bebek bakım çantası aldım ama haftaya şoka 27 liraya çanta geliyo pişman oldum sanırım 🙈🙈
Ahugozlu Heh heh. Ben de 1.5 a dogru olmasina ragmen AZ uz yetistim. 2tane 6li,1tane 4lu aski, tabure, lavabo aldigi, 2cift corap, kasik catals, Bez torbasi aldim. Ay bi mutlu oldum sormayin.