Ozlmdz Ddmyvz yetistim küvet seti askilik ve uzun saklama kaplarindan aldim. Dogum sonrasi icin dedim borekle sarma yapip buzliga atarim.🙂
TugbaLafci Ddmyvz vallaha yıkama aparatı kova Maşrapa küçük biberon bi tane denemelik emzik aldım bakım çantası alcaktım ama gelmedi dediler 🙄🙄☹
SyhnHtp aesma ben de normalde kendim gidecektim ama genel müdürümüz 2-3 ayda bir gelir türkiyeye oda bugünü buldu kaçamadım malesef eşime söyledim 🙂 banyo için seti almış askı almış pembiş pembiş ayakkabı çorap bide 2 tane raf almış 🙂
BerilTalay BEnde yetiştim küveti ve bütün malzemeleri aldım. Bebek bezi torbalarıda çok iyiydi tavsiye ederim 😊
Ysmnzmra Bende yetiştim ayakkabı aldım 3 tane ☺ şeffaf olan seti aldım askılar çok güzeldi ondanda aldım 😊😊
1anne2bebek__ Ozlmdz doğum sonrası için neler yapıp dolaba atabiliriz sanırım sizin bilginiz war 😂 yardımcı olunuz litfen 😂😂😂😂 sonuçta gelen giden çok olucak
BerilTalay Mercimek-tanesi bende gidince gördüm 50li paketler şeklinde satılıyor ama yer kaplamıyor hiç. baya güzel bir şey gün içinde tekrar gidebilirsiniz ben beş paket falan aldım 🙈
mom44 Ddmyvz bende dün akşam aldım küvetseti aldım bugünde 10 da gittim çorap aldım yarında askılıklardan almayı düşünüyorum 😊
Momsbaby Ddmyvz bende yetiştim sayılır mavi küvet istiyordum ama bitmişti bende yeşilini aldim birde askılık 😇
mom44 Ysmnzmra çok vardı burda almamışlar nerdeyse gezmeye gidiyordum 3 tane alcaktım elimde gidemem diye almadım 😁
Yeliz123 Bende askilik vakumlu poset ahsap raf aldim.. bebek bakim cantasini gördüm ama begenmedim kizlar kaliteli durmuyor
Minnaksercecik Ddmyvz ben gidemedim eşim alırız sonra ne acelen var dedi keyfin bilir dedim dışarıda pahalı bugün güvenlik ürünlerinden küvet setinden almayı düşünüyordum 🤔 ama o düşünmüyorsa alsın dışardan pahalı da görsün 🤣
Ysmnzmra Minnaksercecik Biz kendilerini düşünüyoruz mecbur alınacak bişi dediğin gibi öyle dediyse gözden çıkarmıştır boşver 😊
Happygril Ddmyvz bende yeşil küvet alacaktım kırmızı aldım askılık falan coktu çanta alacaktım gelmemiş ama bugün yada yarın gelebilir dedi