derya58 Kızlar 16 haftalık gebeyim.. 3 4 gündür kasık ağrısı geçiriyorum ama kötü yani normal mi? Kasık üzerinde çatlaklar da oluşmaya başladı.. kanamam falan yok ama agrım var surekli
Unsalinn_Annesii derya58 doktor bu durumda enfeksiyon varmı yok mu diye bakılması lazım demişti oda yapabiliyormuş canım
Edaliiii derya58 canım normal o haftalarda rahim büyümeye başlıyor kontrole gittiğinde doktorunla da görüş muhakkak panik yapma hiç 😊
Edaliiii derya58 akintin var mi kokulu mu rengi farklılaştı mi enfeksiyondan korkmak için belirti olması gerekli. Bebeğin şuan gala göbek deliğinin altında ve rahmin buyuyor buda rahmi tutan kaslara baski yapıpağrı veriyor korkutma hiç kendini. Kontrolün ne zaman
derya58 Unsalinn_Annesii ne enfeksiyonu idrar yoluyla mi alakalı bebekte bisi olmasın da ona raziyim :(
Unsalinn_Annesii derya58 canım enfeksiyon sende olabilir evet ama Allah korusun önlemini almassan düşük yada erken doğuma götürebiliyor bende de var enfeksiyon bol bol su içiyorum gene gidicem doktora geçmediyse ilaç tedavisine başlayacak
Hatcefatma Kasik ağrısı genelde idrar yolu enfeksiyonu olabiliyor erken doğum veya düşük olabiliyor ben çok yaşadım şimdilik geçti gbi 28 haftadaym