Tuubaglnr Arkadaşlar az önce wc gittim kilodumda az bişey kahverengi leke gördüm,ilk hamileliğimde düşük yaşamıştım bir sıkıntı olurmu ayrıca ben bugün çok yürüdüm ondan kaynaklı olabilir mi ? 9 haftalığım
Unsalinn_Annesii Tuubaglnr canım bendede olmuştu yerleşme kanı demişti doktor kesenin etrafında herhangibir kanama yoktu 2 3 gün falan sürmüştü sonra geçti tabi doktoruna söylemen lazım gene ne olur ne olmaz
FERAH45 Tuubaglnr bende de olmustu canim doktora gittim hemen dusuk tehlikesi dedj progeston verdi bence ihmal etme direk git derim
ysm- Tuubaglnr bendede oldu ve hala devam ediyor hastaneye git ihmal etme bende progestan kullanıyorum.
busrabusr Bende de olmuştu 5. Haftada başlayıp aralıklı olarak 10 gün kadar devam etti Progestan hap kullanmıştım ve bir seferde Proluton iğne yaptırmıştı doktorum. Azalarak bitti sonrasında. İhmal etmeyin doktora gidin hemen
nlycltk Bende geçen ay öğrendiğimden 1 hafta sonra kimyasal yaşadım Şubat ayında ardından hamile kaldım adet gelmeden 3 gün önce test yaptım hamile oldum günden beri progestan kullanıyorum geçen aydan kaldığı için 1 haftaya yakın kahverengi akıntım olmuştu azar azar bazen çamurumsu geldi cuma günü kan verdim 26 çıktı ogünden beri lekelenmem yok şükür çarşamba tekrar kan vercem yükseldiği yükselmedi mi diye inşallah yükselmiştir 🙏
Efsunnaz Tuubaglnr Tuubaglnr bende de 4-5 haftalikken olmustu doktora gittim bir sorun olmadigini soyledi. Su an 9 haftaligim ama yinede doktorunuza danisin icinizi de ferah tutun 💁🏻♀️
Tuubaglnr Progestan ve corasprin zaten hame kaldığım ilk günden beri kullanıyorum arkadaşlar.Yarında böyle devam ederse doktorumla görüşecem artık.Çok şükür devam etmiyor şimdi.İnşallah bir sıkıntı olmaz bugünlerde hastaneyede gidemiyoruz sürekli 😞
ysm- Tuubaglnr benimde 10 gündür devam ediyor ilaç kullanmama rağmen ama doktorum kırmızı olursa ve miktarı artarsa sıkıntı o zaman gel demişti.
nlycltk ysm- benimde öle oldu şükür 4 gündür gelmiyor progestan 100mg kullanıyorum bende kesildi 1 haftaya yakın geldi bende
Tuubaglnr ysm- amin inşallah,ya millet 10,11….çocuk nasıl doğuruyor biz bir tane doğuramıyoruz hayret ediyorum ya.😁Rabbim yardımcımız olsun.Anne olmak kolay değilmiş rabbim annelerimizi bize bağışlasın 🤲🏻Annesi olmayanada rabbim yanında olsun her daim 🤲🏻
RabiaMG Tuubaglnr 13. Haftamda bende yasadim acile gittim dusuk tehlikesi dediler progestan kullaniyorum cok sukur kesildi kanama. En yakin zamanda gidin doktora yatip dinlenin yormayin kendinizi. Allah sifa versin İnsallah 🤲🏻
Beklenenmucizem Tuubaglnr kadın doğuma git progeston hap verir uzanırsın alalh in izniyle geçsem çünkü düşük e sebeb olur. Biz öyle atlattik