Gulanelis Shira canm anne sütü su falan değil bir insan 4 5 ay susuz kalmamalı çok kötü bir durum her gün 1 2 damla içmeli
Torro Gulanelis yenidoğan sen ben gibi bir insan değil ki. Tüm uzmanlar üstüne basa basa söylüyor, ek gıdaya kadar su verilmemesi gerektiğini. Anne sütü ona ihtiyacı olan suyu sağlıyor. Ayrıca su, anne sütünden gelen vitaminlerin emilimini azaltıyormuş.
Sdagkhn Gulanelis anne sütünde ilk gelen sulu süt su yerine geçiyormuş gebelik okulunda böyle anlatmışlardı ilk gelen sütle su ihtiyacını daha sonra gelen yoğun sutlede karnını doyuruyormus hatta memenizi yarım yarim emzirmeyin tam emzirinki bebek her iki memeden sadece sulu süt emmesin demişlerdi ayrıca mideleri çok küçük olduğu icin su verip kilo almasını engellemeyin demişlerdi . Uzun oldu kusura bakmayın ama sadece paylaşmak istedim 🤗
-Asalet- deletedmom126 katılıyorum kardeşim nerelisin kaç yaşındasın nerde yaşıyorsun içim çok ısındı sana
deletedmom126 -Asalet- ya😘anne baba osmaniyeli bende osmaniyede doğdum Denizli’de büyüdüm şuan denizlideyim 21 yaşındayım 12+4haftalik hamileyim kızım olucakmış dün öğrendim 🥰 başka sormak istediğin 🤗🌼
eminee06_ deletedmom126 canim bal yeni dogan bebek icin sakincali olabilir alerjik bisey doktorum bana hamilelik surecinde bile tuketilmesi taraftari degilim dedi anne karnindaki bebek icin bile alerjik reaksiyon gosterebiliyormus
deletedmom126 eminee06_ 😂😂😂ya bende yediricem yada yedirin demedim bazı alimler hurma zememzem suyu yoksa söyle hafif bal sürün demis onu dedim 🤗🤗 1 kilo yedirin yazmıyor degdir cek hemen 😂 ama hurma en iyisi🙈💃💃😘😘
Kbr_71 1dem bende zemzem verecem en iyisi o diye düşünüyorum birde zemzem suyun azsa üstüne su koyuyolar çoğalsın diye etkisi gecermi diye bi düşüncem var
Crn91 Kbr_71 etkisi aynı DİE duymuştum zemzem onu mayalıyor gibi düşün hepsi zemzem oluyor ama benim ki duyum tabi.
Yldrmbytkn Kızlar hurma için peygamber hurması diye bi hurma cesidi varmış onun bebeğe verilmesi uygunmuş diye duydum sizler hangi hurmadan verdiniz normal hac dan gelen ve ya aktardan alınma hurmalardan mı verdiniz ya da vereceksiniz Yagmur1212 Edaliiii Asl_93 deletedmom126
Asl_93 Yldrmbytkn ben de öyle biliyorum kaynanam hacca gittiğinde getirmiş peygamber hurması verdi buzluya attım canım onu vericem
Edaliiii Yldrmbytkn canım şuan dışardan hurma alma evinde daha önceden kalma varsa vermen daha doğru olur diye düşünüyorum. Medine hurması benim geçen kurbanda dedem hacdan geldi o getirmişti zemzemde aynı şekilde
deletedmom126 -Asalet- öylemi 🙈18 de evlendim ilk günden beri istedik olmadı bebeisimiz ocak ayında nasip oldu 🤲🌼 sen anlat 🤗
Uvercinka Yagmur1212 Ya benim alnımda lekeler oldu, bi denemek isterim. Saçımı direkt lekelere mi sürcem yoksa terimi mi sürcem?
-Asalet- deletedmom126 ben aslen halebliyim ☺️6yıldır Türkiyedeyim 22 yaşındayım 🙂7 aylık evliyim eşim Samsunlu İstanbul’da yaşıyoruz 😍25 haftalık hamileyim