Mihriban_ Merhaba kızlar 10 gün sonra doğumun var ve corana dan dolayı çok korkuyorum, İstanbul Gop Avrasya da son zamanlarda doğum yapan oldumu nasıldı ortam biraz bilgi verirmisinz😣
nurcakir58 Mihriban_ Atilla hoca harika ayrı bölümü var hamilelerin ama son ayda aliyokar önceden bişey diyeniyolar gayet temkinli virüslü olanları başka kapıdan aliyokar
Meryyy20 Mihriban_ merhaba canım bende Atilla beye gidiyorum ve çok memnunum 32.haftada gittim en son hastane girişi kapalı sadece acilden giriş alıyor bana Nisan ayının sonuna kadar gelme hastaneye telefondan haberleşiriz dedi 😣 inşallah bir an önce biter bu durum…
ozelecem tugbats Mihriban_ hastane çok güzel ben çalışanları da iyi diye duydum doktorunuzdan memnunsanız hastane iyi eltim doğum yaptı
Mihriban_ ozelecem ne zaman yaptı acaba eltiniz doğumu. Bende arkadaşlarımın tavsiye üzerine o hastanede başladım ilk zamanlardan beri orda kontrollerimi oluyor. Ama şaunaki durumu metka ediyorum ben 😣
ozelecem Mihriban_ aralıkta yaptı doğumu orda tanıdık çalışan var bide iş yerinden üyem çalışıyordu gayet iyi dedi hangi doktora gidiyorsunuz
ZeyAnnesi Mihriban_ bende Atilla bey için aradım ama hastane pandemi hastanesi olmus karantina katı ekip fln ayrı yerlerde üst düzey önlem alındı dedi ama gdip görmedim gidersen veya doğum yaptgnda beni de bilgilrndrrmisn benim de 3,haftam kaldı
Mihriban_ ZeyAnnesi evet pandemi hastanesi olmuş 2 hafta önce kontrole gitmiştim hasta dışımda hastaneye kimseyi almıyorlar eşimi bile almadılar. Doğumdada yanımda tek kişi olcak mış zaten nasıl olcak bilmiyorum. 1 haftam kaldı benim bakalım nasıl olcak. Bilgilendiririm inşallah
Mizrakgrkm94 ZeyAnnesi merhabalar bende atilla beye gidiyorum 32+5 haftaligiz 7 ve 8.katlar karantinada oldugunu biliyorum ama bizimle ilgisi yok dedilrr yani moralimiz acisindan guzel:)
ozelecem Mihriban_ ilk Fatma hanımı duymuştum normal doğumu destekliyormuş ve çok iyi diye ama kararsız kaldım çok yorum bulamadım giden olarak memnun musunuz
ZeyAnnesi Mihriban_ Allah sağlık selametle kavustrsn insallah pandemi olmayan bir yer buldu bı arkadaş Gültepe avicenna diye dusunrsen bilgin olsun fiyatlarıda makul
Pnarvrl ozelecem ben fatma hanima 2 kez gittim ve biraktim. Inanilmaz suratsiz soguk bir insan. Atistik hatta mete beye gectim ama muayeneye gidemedim bu sebeplerden
Mihriban_ ozelecem benim çevremde hep onu önerdi Fatma hanıma gitmişler memnun kalmışlar bende memnunum doğumda da görcez bakalım ☺️
Mihriban_ nurcakir58 evet Atilla beyide iyi die duydum ama Fatma hanıma daha çok tavsiye vardı çevremde o yüzden onu tercih ettim. Neyi son ayda alıyorlar önceden bişi deniyorlar anlayamadım ☺️
Mihriban_ ZeyAnnesi tşk ederim ama hastane değiştirmeye cesaret edemem gibi ☺️aminn inşallah hepimizi inşallah sağsağlim alalım kucağımıza
Ayse_58 Avrasya gop normalde çok güzel ve temiz bi hastane bu olaylardan önce 2 yakınım orda doğum yaptı memnun kaldıkları için bende doğumumu orda yapmak istiyorum 15 mayısta olcak doğumum inşallah o zamanlara biter bu durum
Pnarvrl Ayse_58 peki normal mi sezeryan mi yaptilar? Hangi doktordan memnunlar? Sezeryan yanlisi gibi butun doktorlar
ozelecem Pnarvrl ben bugün duygu hanıma gittim doktor değiştirmem lazımdı duygu hanımı önerdiler ve çok memnun kaldım çok ayrıntılı bakıyor her şeyi çok güzel açıklıyor Güler yüzlü tavsiye ederim onda devam edeceğim büyük ihtimal
Mihriban_ Pnarvrl ilk muayene de banada asık suratlı gelmişti ama sonraki muayenelerde daha samimi yaklaşıyor. Tabiki biz biraz güler yüz istiyoruz normal olarak ama işini güzel yapan bi doktor sakin bi doktor kasmıyor beni. Mete beye bi gece nöbetteyken gittik hiç memnun kalmadım açıkcası 😣 azarlar şekilde konuştu benimle ben zaten ağrıyla sancıyla gitmiştim o şekilde iletişime geçmesi şaşırtmıştı eşimle ikimizi daha kapısına uğramam dedim 😂😂 hiç konuşturmadı beni kaldık öyle Pnarvrl