Snurugur Kızlar 5.5 aylık hamileyim. Ama göbek adına hiç birşey yok yaa sanki böyle çok yemek yemişim de çıkmış gibi 😂 Bende hamile olduğumu anlamak istiyorum göbüşüm olsun istiyorum 😂
Yenianne_ Snurugur bende 18+2yim canim ayin 27sinde 5 aylik olcam karnim cok az var bazılarını görüyorum 8aylik gibi yinede sevebileceğim kadar var benim minnok bisey ve sanki küçük top yutmusum gibi top gibi önde masallah kuzumaa😍😍
OguzKaan Snurugur benimde basta öyleydi canim.ama son aylarda baya büyüdü merak etme bir anda buyuyor 🤣🤣
huvelysa Snurugur İlk başlarda benim de öyleydi de yaklaşık 30.haftamdan sonra göbüşüm çıktı😂Ama son zamanlarda zor gelmeye başlamıştı😂Çok şükür sağ salim kurtuldum. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💕
04052016mh Snurugur ben 27.haftadayım hala normal bir göbek kilo almış gibi allahtan biraz sert hamile olduğumu unutmuyorum yumuşak olsa sanırsın 2-3 kilo fazlam var 🤷🏽♀️
Nadis_cvk Snurugur canım 8.ayıma girdim yeni çıktı 😂😂😂😂😂 ama çıktığından beridir 1 haftadır uyku uyuyamaz oldum ağırlaşıyor insan baya zorluyor seni iyikide geç çıkmış diyorum 😂
Hilalse Snurugur bir hafta önceki ben 25+4üm toplam 3 kilo aldım 1 haftada 3 kilonun tümü göbeğime gitti aşırı rahatsızım 😩
Kbryrlmz8 27 haftalık hamileyim benimde yok hamile okduğum anlaşılmıyor sadece kilolu duruyorum hafif sert göbeğim ama ben çok büyüsün istemiyordum zaten 😊
Emrine Benimde ilk hamileliğim 8. Haftaya yeni girdim ama karnım çok şişmiş eşim dalga bile geçiyor 6 aylık mı hamilesin İlerde nasıl olucak die bilmiyorm bende😕