SekerMerve Sekerkiss been 🙋♀️ bende pko luyum 10 senesir bebeğimiz olmuyordu bir düşük bir kimyasal gebelikten sonra şimdi çok şükür🤲 25 haftalığız
Erdas_busra Beeeeen✋🏼✋🏼 12 yaşından beri vardı. Evlendim 8 ay sonra kendiliğinden oldu 2 buçuk aylık oğlum var
Mlk0334 Sekerkiss bekarligimda konmustu teshis uzun yillar dogum kontrol hapi ictim adet duzenlemesi icin evlenmeden biraktim ve hic korunmadim evliligimin 2.ayi hamile kaldim 26haftalik olduk bile şükür 🤲🏻
Babies16 Sekerkiss bende vardi biraz gec kaldim ama kaldim ikizdi ustelik ilkler. Onlarim kalbibdurdu pesinden kizim oldu 18 aylik suan 2.5 aylik yine hamileyim
Babies16 Sekerkiss bencede kaybetmeyin. Yumurtlama belirtilerimi iyice ogrenin islak gunlerinizi degerlendirin. Bol bol yururyus yapin. Bitkisel kürler demeyin. Bal tarcin corek otu gibi. Hayit gibi. Ins olur bigun
Wonderanne Sekerkiss bir ara var dendi sonra gittim kist yok tembellik var dendi kilo vermen lazım kilo verdim evlendiğim ilk ay hamile kaldım çok şükür Rabbim diledi mi hiçbir şey engel değil korkma
hayalim13 Maidecakir43 canım bende femara kullandım Cumartesi günüde ine vurdum bakalım acaba bizimki tutucak mı