Sekerkiss ben hemde ikinciye ☺️ Bi kızım var 9 yaşında birde oğluş olaCak Allah nasip ederse. Herhangi bir tedavi olmadan oldu şkiside. Adet düzenim 2-3 ayda bir oluyodu dr gittiğimde doğum kontrol hapı verirdi kullanmazdım hormon ilacı sonuçta bir Yeri yapıp başka bir hastalık çıkarır diye. Zaten doktorum dedi polikistik over anne karnına düştüğün an genetik yapıyla meydana gelir ve tedavisi yok, ya sürekli ilaç içip adet olacaksın yads kendiliğinden olacak demişti hiç ilaç kullanmadım. Ama benim şöyle bir artım var zayıftım ve kiloma dikkat ederim şeker kullanmam bunlar önemli tiroid şeker ve kiloya bağlıdır. Kuzenimde polikistik var ama 4. de aşılamayla ikizi oldu. İlki düştü ikincisi dış gebelik ücüncüsü çatlatmamı ne ikiz oldu erken doğum oldu yaşamadı en son dördüncüde oldu. Kilosu ve tiroid vardı dikkat etmedi. Birde canım şu var stres yapmayacaksın olmuyo diye. 9 yıl sonra oldu düşünmüyoduk kızımın baskısına, herkesin kardeşi var allah beni sevmiyodamı vermiyo diye diye vicdan yaptım olsunmu olsun dedik oldu😊