Yoncamik Merhaba kızlar 6+5 haftalık hamileyim cuma günü doktora gittim vajinal muayene oldum doktor bebeğin kalp atışını duymadı ve bugün içimde duymazsa gebeliğe son verebiliriz dedi ayrıca kesede bozukluk var dedi . Bugün farklı bir doktora gittim karından ultrasonla muayene etti ve bebeği göremedi bol su içirip tekrar baktı kese ve bebeği gördü 1 hafta beklememi söyledi şu an ben bu bebekte sorun var diyemem 1 hafta bekleyelim dedi bol ıstırahat sıvı tüketimi ve protesgan kapsül verdi benim gibi yaşayan ve iyileşip bebeğini kucağına alan var mı ? Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin inşallah en kısa zamanda herkes yavrusunu sorunsuz kucağına alır sevgiler ❤️
Ayti_C_ Yoncamik canim seninle ayni durumdayim. Ben 8 haftalik olmaliyim ama bebek 6 haftalik. Kalp atisi yok 1 hafta bekle dedi olmazsa kurtaj olucam cok korkuyorum
Ayti_C_ Yoncamik bu 1 hafta nasil kececk hep uzaniyorum simdi post acmisdim bebeye faydali besinler ne diye yiyeyim belki haftaya bi umut iste
Kubrasnyrt Yoncamik Allah yardimcin olsun canim insallah saglikli gebeliktir moralini hic bozma rabbim herseyin hayirlisini versin insallah duzelir bebisin atlatirsin bu durumlari da 💜
zeyzey95 Yoncamik benimde 4+2 de vajinal ultrason da kese çok küçük ve şekli baya bozuktu iki düşüğüm vardı doktor buda düşebilir dedi kan sulandırıcı iğne verdi her gün yapıyorum 5 gün kullandım gittim kese düzelmişti doktor dedi pıhtılaşmadan dolayı bebeğe kan gitmeyince büyüyemeyip düşüyor diye. 6+5 de vajinal de kalp atışını gördüm. 8+4 olduk.
Yoncamik Ayti_C_ canım Allah yardımcımız olsun çok zor ama içini ferah tutmaya çalış biliyorum olmuyor ama stres oldukça daha çok etkileniyorlar herşey allahtan bol dua edelim . Umarım sorunsuz bebeklerimize kavuşuruz .
Yoncamik Ayti_C_ Allah’ın izniyle düzelir canım inşallah bol sıvı tüket yat dinlen hiç bi iş yapma Allah yardımcın olsun
Yoncamik Ayti_C_ evet ilk canım bu arada lekelenme yaşadınmı? Bende olmadı kanama lekelenme ama içte olmuş dedi doktor :(
NurDemet Belki küçük olduğu için görünmemiş olabilir mi, inşallah henüz küçük olduğu içindir.Doktorun dediklerini yap, maneviyatını yüksek tut canım, hayırlısıyla Allah yavrunu zamanı gelince kucağına almak nasip etsin