ikizannesi_2 Merhabalar su an itibari ile 8 haftalık tek yumurta ikiz gebeliğim var benim gibi olan anneler ile burdan tecrübelerimizi konuşabiliriz #evdekal
Kubrasnyrt ikizannesi_2 bende yeni hamileyim hala doktorada gidemedim yarin gidicem insallah icimden bir ses ara ara ikiz mi acaba diyor 🤣 sizde boyle bisey oldu mu hissettiniz mi cok merak ediyorum.
Mehriban94 ikizannesi_2 merhaba tebrik ederim sağ Salim kavuşalim bebeklerimize insallah ben 29+3 günlük tek yumurta ikizlerime hamileyim sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz
Kubrasnyrt Canim yaa ne kadar güzel masallah 🤗 rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah ❤
Anurtrn20 Bende tek yumurta ikizi kızlarımu bekliyorum ☺️ 18+4 günlüğüz.benim haftalarımda olan arkadaşlar bebişlerizin kilosu kaç gram? 🤔
Esrakurukuz Merhaba 18+3 tek yumurta ikizlerim var 17.haftada gittiğimde 180 gram civarıydı ikiside bu süreçte önemli olan bebeklerinizin arasında zar var mı yok mu var sa biraz Fas’a rahat edersiniz ilerleyen zamanlarda doktor sizi aydınlatacaktır
ikizannesi_2 Yagmurahmet16 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ,aramızda 3 gün var nasıl gidiyor ilk haftalar ✌️
Deletedmom316 Yagmurahmet16 yaa kendiliginden mi ? Kaldiniz çift yumurta gebeligine ? Benimde anne tarafimda ve eşim taraftada çok ikiz var yani genetik ikiz cok biz tarafta bende ikiz çok isterim hep istedim hatta çocuklugumda bile ikiz annelerine ikizlere bayiliyordum hep hayal ederdim acaba banada nasip olurmu siz bir ayda 2 defa mi yumurtladiniz
ikizannesi_2 Merhaba hanımlar sizlerle konuşma fırsatı bulduğum icin çok mutlu oldum.Sabah bulantılarınız nasıl gidiyor ben buzdolabını bile açamıyorum🤦🏻♀️ 👶🏼👶🏼😊
Nebahatbulut ikizannesi_2 ikizannesi_2 valla bende aynı şekilde senin gibiyim hem bulantım çok oluyor üstüne birde iştah yok ben buzdolabına bile bakamıyorum o derece 😁
ikizannesi_2 Deletedmom115 benim sabahları çok kötü ya canımın çektiği şeyi yerken bile o şey birden kokmaya başlıyor yiyemiyorum kilo vermektende korkuyorum
Yagmurahmet16 ikizannesi_2 çok bunaltıcı gündüz uykudan başımı kaldiramiyom habire mide bulantısı istahsizlik var bi bakıma iyi doktorum kilo alma 3 ay hatta ac kal dedi 😏
Deletedmom115 ikizannesi_2 o kadar çok bulantın oluyorsa doktoruna söyle sana ilaç versin canım, ben 3 kilo vermiştim, geri aldım mı bilmiyorum yarın sabah boş mideyle tartılıcam
ikizannesi_2 Kubrasnyrt Ben değil ama eşim hissetti😍bizde ilk kontrolde kısmen gözüküyordu yansıma görüyordu ama 2. Kontrolde yani 6 haftamızda ikizlerimizi gördük allah hissettiğin duyguyu tattırır inşallah🙏🏻❤️
Mehriban94 Kubrasnyrt ben de çok acayıp bir şey oldu hamile kaldigim ilk günden kardeşim ikizlerin olacak abla dedi erkek kardeşim her gün diyordu doktora gitmeden oncede kivide yapişik kivi karşima çikdi sonra yiyeceklerde çok çiftli çikti ben de acabmi dedim ikizler olduğunu 8 haftada öğrendik 😊 Kubrasnyrt
ikizannesi_2 Deletedmom115 haftaya kontrolüm var doktoruma danışçam gereken neyse yapmak istiyorum böyle bebeğimede kendimede zarar
Kubrasnyrt ikizannesi_2 cok guzel birsey yaa :)) saglikla buyusunler insallah amin canim benim saglikli olsun baska bisey istemiyorum 💙🤗💚
Yasemin0728 Benim de tek yumurta ikizlerim vardı ilk zamanlarda 4 kilo vermiştim su bile icemiyodum çok zor geçiyordu uyku bile uyuyamiyodum 10 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım ikisininde kalp atışları duyulmamisti
ikizannesi_2 Yasemin0728 çok üzüldüm canım ne denir bilemiyorum allah inşallah sağlıklı çocuklar nasip eder sana
Twinsbabyy Selamlar ben de 27 hafta tek yumurta ikizleri bekliyorum merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.😊
ikizannesi_2 Twinsbabyy merhaba canım biz daha yolun başındayız 8 haftalık bir gebeyim sen sonuna gelmiş durumdasın ikiz gebelik riskli deniliyor nelere dikkat etmemiz ve neler yapmamız gerekiyor doktor önerileri nelerdi bunlardan bahsedersen seviniriz🙏🏻☺️