Ayti_C_ Kizlar bebeyim 2 hafta geride. Yani 8 haftalik olmasi gerekken 6 haftalik 1 hafta icinde cok guzel beslenmeliyim ne yesen cocuga cok guzel faydasi olur? Gelisimine
Biranne00 Ayti_C_ kaşar peyniri haşlanmış yumurta beyaz peynir süt et, tavuk balık muz çiğ badem çiğ fındık ceviz bunlar bence en önemlileri canım
DamlaNur29 Ayti_C_ ilk 3 ay anne kanından besleniyor bebekler öle biliyorum canım yediklerini 3 3 bucuk aydan sonra senden alıyor
meliccccc Ayti_C_ canm bebek ilk uc aydan sonra senin yediginle besleniyo 🙂 suan kanindan besleniyo telas yapma o yuzden gec dollenme olmustur
Biranne00 Ayti_C_ çikolata hiç duymadım canım ama burda bi kaç arkadaşa doktoru nesquikli süt önermişti bebeğe kilo aldırıyormuş ve içen çok kişi doğru olduğunu söylemişti
EzgiCan_ Ayti_C_ nesquik içeceğine tahin pekmez ye oda aldırır kilo diye biliyorum hem daha yararlıdır
Zehra1905 Haşlanmış yumurta, kuru yemişler fındık ceviz badem fıstık ama hepsi de kavrulmamis olmasi lazım, kuru meyve kuru incir kuru üzüm kuru erik, ev yoğurdu, bakliyatlar fasulye börülce falan çikolata bebeğe değil size kilo aldırır hemde şekeriniz artar
Ayti_C_ meliccccc doktora bende onu soyledim kizimdada haftasi 1 hafta geriydi doktorda bana 2 hafta cok dedi onun icin korktum halbuki adetimden 5 gun kecdikden sonra test gosterdi. Adetimden 4 gun kecmisdi ama testde 1 cizgi 3-4 test ayni anda yapiyordum yine tek cizgi ertesi gun silik cizgi cikti
Ask_H Ayti_C_ ıspanak , portakal , protein ağırlıklı beslen yoğurt tüket bol bol , ballı muzlu süt , çerezini de hiç eksik etme
aytii Ayti_C_ bu haftalarda zaten yediklerinizin bebeğe faydası olmuyor bence geç döllenme falan olmuş olabilir tabi doktor daha iyi bilir ben hatırladığım kadarıyla zaten o haftalarda bebekten değil keseden gelişimi takip ediyorlar yani kendinizi zorlamayın sıkmayın