TAkilicci Arkadaşlar merhaba 🌸 Ben dantelli gecelik istemediğim için en iyi bu ikisini buldum, Pijama takımı da alacağım ama bunlar daha rahat olacağını düşündüm, sizce nasıllar
Deniz3115 TAkilicci mavi daha iyi olur bence çünkü ister istemez kanaman falan olacak dışarı çıkar falan leke beyaz da hemen belli olur kötü olur kullanamazsın geçmesse leke falan
Psikologanne12 TAkilicci çok güzeller sonrası için de şık lohusa gecelikleri çocuk desenleri bulundurduğu için çok fazla kullanacağımı sanmıyorum ben 😄
Kk39 Kesinlikle önden düğmeli tercih edin ilk zamanlar emzirme için meme dışarda yaşamaya alışmak lazım
TAkilicci ikizlerinannesii merhaba beyaz trendyol dan lohusa gecelik diye aratmıştım, mavi pentiden 🤗
Didialp TAkilicci pentiyi ben mağazasında bakmıştım emzirme için çıt çıtlı kısmı var emzirme sütyenlerindeki gibi o yüzden tereddüt etme bence bende cok beğenmiştim onu:)
TAkilicci Esrasayy merhaba geceliği arattım yok ama aynı markanın farklı ürününü link bırakıyorum ara ara takip edin gelir ❤️ https://ty.gl/xwsjcqip Yapabilmişimdir umarim