Naime_mva Salam❤Bu gün 21 haftamız tamam oldu,detaylı ultrasona girdik 😔😔bebişimin kalbinde damarlar yer deyiştirmiş,kalbde kusuru çıkdı,başka bir doktorada gitdim oda aynısını söyledi..aranızda böyle olan ,sağlıklı doğum yapıb,bebgni büyüten varmı?😔😔
Blackkcat Naime_mva canım yaşamadım bilmiyorum Allah şifa versin kuzuna ilerleyen zamnlarda düzelme durumu vardır belki Allah büyük üzme kendini,bemde detaylıya giricem tedirginim,çok çeşitli şeyler var ama bebişler sağlıkla doğuyor genelde gönlünü ferah tut😍
fsyhslg Naime_mva canım çok geçmiş olsun bi akrabamın bebeği öyle doğdu tüm kalp damarları ters bağlanmıştı direk ameliyatla düzelttiler çok iyi şimdi çok şükür canım erken bilinince hemen tedavi ediliyor korkma geç olunca sorun oluyor allah yardımcınız olsun inşallah
Naime_mva Blackkcat Canım İn şa Allah girersin sağ salim kucağına Alırsın🥰😘Aminnn dua eden dilin,kalbin var olsun🤲İn şa Allah ,Allah isterse,o ol derse olur,olma derse olmaz.İn şa Allah düzelir,ama geçecek bir durum deyil dedi doktor.Yinede hayırlısı🤲❤
Naime_mva pnardmr Allah şifa versin canım,sağlıklı olsun İn şa Allah🤲🥰Hayır geçici deyilmiş,doğduktan sonra belki müdahele gereke bilir,belkide gerekmez ilerleyen 30 yaşlarında filan kalp yetmezliyi ola bilirmiş❤❤
Naime_mva fsyhslg Amin canım Allah razı olsun🤲Evet önceden bilmeyimiz iyi oldu,kaç defa müayene oldum hiç kimse göremedi,başka doktora gitdim,araştırdım çok iyi bi doktor 1 saat kadar detaylı bakdı saolsun ,3 defa girdim çıktım,dolaşdırdı bebek dönsün diye sondada şübheleri doğruymuş meyerse.Şimdi bilmemiz tabi iyi olduki doğunca yapıla bilecek olan şeylere hazır olacğız.🤲❤