Cansummm Minikmucizemizz e nabızdan bakabilirsiniz sonucunuza yada hastanenin laboratuvar sonuçlarından ☺️İnşallah hayırlı haberler alırsınız
Hayraz Kubrasnyrt kız senin tam çıkmış hemen git test yaptır ay çok güzel hayırlı olsun.. yarın ilk işin kan vermek olsun bende 3. Günü gitmiştim bin gibi çıkmıştı değerim git git bekleme.
Kubrasnyrt Hayraz sagol canim tesekkur ederim esim sali yada carsamba gunu gideriz dedi o yuzden bekledim hayirlisi insallah 🤗
Minikmucizemizz sinber hamileyimm 🥰 https://imgyukle.com/i/JdHKmG mervenuralkan25 sonucum degerim.nasil kizlar
Emma_5 Minikmucizemizz evet hamilesin canim bendede bunun aynisi olmuwdu ve 3 gun sonra yeniden tesd yapdim cizgi birazda koyulawmiwdi. Sandimki kendi tesdim😂😂 aynen boyle cizgiydi bendede hayirli olsun.😍
zynb_ozkn ya benim adetim 8 gündür geçikti üç gün önce test yaptım tek çizgi çıktı ve hâlâ adet olmadım çok aşırı tuvalete gitmeye başladım belim de çok ağrıyor acaba gebelik varmıdır
sinber Minikmucizemizz anammmm maşallah çok iyi bnm ptesi 58 çıktı doktorum gözün Aydın dedi direk rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
mervenuralkan25 Minikmucizemizz ayyy çok sevindim böyle haberleri almak beni duygulandırıyor 🥰🥰🥰değerin de gayet iyi benim ilk sonuç 15.84 tü ama adetime 4-5 gün vardı 9 haftalık olduk Allah anne olmak isteyen nasip etsin çok güzel bir duygu ❤️❤️❤️Çok sevindim Ya 💁🏼♀️💁🏼♀️
Kubrasnyrt @Minikmucizemizz canim gozun aydin hayirli olsun rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah 🤗 cok mutlu oldum senin adina
Anna91 Minikmucizemizz ayyyy cok sevindimmm insallah darisi basimiza olsun dua et sen artik iki canlisin 😘👍🤩 insallah sag salim kucagina almak nasip etsin allahimmmm 🙏🏼
Cansummm Minikmucizemizz 2 günde 1 testini tekrarla mesela çrş cuma ver yeterli 2 kat artıyor mu onu kontrol etmek için. Şuan da 3-4 haftalıksınız muhtemelen🥰 yaklaşık 2 hafta sonra gidin hem keseyi hem bebeğinizi görürsünüz diye düşünüyorum.
sinber Minikmucizemizz 5 marttan hesaplarsak 4+4 üz canım ben 19 da yumurtladım 2 sinde olmam gerekiyordu ama olmadım sen de ona göre hesapla belki döllenme gününden dolayı ⅔ gün oynuyordur aramızda ama 58 olarak hesaplayınca 4 haftalık yazıyor
mervenuralkan25 Minikmucizemizz bence 10 gün sonra git keseyi gör bu hafta gidersen göremezsin en az 5 haftalık olması gerekiyor