Didoous Merhaba arkadaşlar. 35 haftalık hamileyim, bugünkü kontrolümde bebeğimin boynuna bir tur kordon dolandığını ve suyumun az olduğunu öğrendim. Benzer durumlar yaşayan oldu mu acaba aranızda, nasıl bir süreç bu, ne yapılmalı?
Seymabebgm Didoous su azalmasi doguma yakin normal diyorlar bunun icin havuc suyu diyenler var kordon dolanmasi da hic bilmiyprim peki doktprun ne dedi bu konuda hareketleri normalmiydi bebegn
Didoous Hareket kabiliyeti normal şükür. Kilo ve boyda haftasına göre ideal. Doktor “İstersen alabiliriz ilerleyen günlerde riske atmamak adına istersen normal doğumu bekleriz. Belki normal yolla doğar belki doğamaz o an anlayabiliriz anca” benzeri şeyler söyledi. Ne yapmam gerektiği konusunda kararsız kaldım açıkcası o da net olamadığı için
Haticeakks Su azligi yaşamadım ama bebeğimin boynunda kordon vardı bir tur 34 den 37. Haftaya kadar 37+1 de gittim çıkarmıştı kordonu boynundan.
Didoous Ne güzel olmuş, darısı başıma inşallah ya. Havuç suyunu da duymamıştım şimdi baktım internetten, dediğiniz gibi faydasını görenler olmuş. Deneyeceğim teşekkür ederim 🌼