Merhaba,
Buradaki dogum hikayelerini okurken sıra bana ne zaman gelecek diye cok düşünürdüm :)
26 mart sabahı doktor kontrolum vardı her zamanki gibi gidip günümü beklemeyi hayal ediyordum ama yüksek tansiyon sebebiyle doktorum artık beklememek gerektiğini şimdiye kadar gayet iyi beklediğimizi ve suni sancıyla doğumumu başlatması gerektiğini söyledi. Tabi suni sancıdan öylesine korkuyordum ki normal dogum olmasını istiyorum ama hiç bir doğum ağrısı başlamadan suni sancı almak istemedim. Sabah ki kontrolden sonra öğlen yatışım gerçekleşti ve suni sancı takıldı tabi o stresle tansiyonum yüksek seyrediyordu ve 5 saat suni sancı verilmesine rağmen 1 cm açılmam olmuştu ve doktorum kontrol ettiğinde kanamam gerçekleşti ve acilen sezeryana alması gerektiğini ve beklememiz gerektiğini söyledi ama suni sancı takıldıgı saatten itibaren hiç sancı hissetmemiştim. Aksam oldu ve saat 20:36 da minik kuşum dünyaya geldi. Şimdi yanı başımda uyuyor ve çektiğim herşeye değiyor :) Ama tansiyonum hala yüksek ve tedavisi uğrasıyorum. Birde bu virus olaylarından dolayı sadece eşim vardı yanımda ama eğer sezeryan olursanız yanınızda bi anneniz olsun.