GY2020 8 haftalık hamileyim ve artık kontrol için hastaneye gitmek istiyorum ama hangi hastaneye hangi doktora gideceğime bi türlü karar veremiyorum siz hangi hastaneye , doktora gittiniz ?
Glbgc GY2020 ben akademi meramda tülin yamana gidiyorum geçen hafta detaylı ultrasonum vardı hastane kalabalık değildi ve çok hijyenikti haftaya da normal kontrolüm var ben memnumum doktorumdan tavsiye ederim
sda-sda35 GY2020 ben medovaya gidiyorum. 3 gün önce detaylı ultrasonum vardı. Hastane genel olarak boştu
Mvlildz GY2020 Bende akademi konyada Alanur Güven’e gidiyorum bi haftayı geçti sanırım gideli o zamanlar sakindi ama kendi doktorum olmadığı için Ayfer Bala’ya gözüktüm ikili tarama için istersen gel eşinle konuş ortalık malum dedi
Eylul_ Glbgc akademi meram da viruslu hasta var mi ki dogm icin orayi dusnuyrm da o hastane hakknda pek bisey duymadm
Ahmet3- BEn farabide suna hanıma gidiyorum çok ilgili ilk doğumumu büyükşehirde Hacer yavşanla yapmiştım aynı anda bir sürü hastayı içeriye alıyor garip gelmişti çok şükür suna hanıma gittik ve sadece ben çok hoşumuza gitti dogumuda suna hanımla gerçekleştirecez inşallah 🤲
Eylul_ Ahmet3- bi arkadasm da farabiye gidiyor da doktoru ona bi rahatszlgn olmadgi sürece gelme demiş. Vaka saysi fazlayms o hastanede
Glbgc Eylul_ virüslü hasta olup olmadığını bilmiyorum ama gerekli tedbirler alınmıştı. Benim doğum paketim var Allah nasip ederse orda doğum yapacağım